İnternet hızım iyi mi?

Buradan bana deseniz ben modem ayarına girebiliyorum 192.168.0.1'e.

İnanın daha kolay yardım etmek isterdim ama peki madem modem arayüzüne girin kablosuz bölümüne girin orada 2.4 GHz ve 5 GHz bölümlerinin SS altın sonra güvenlik duvarı bölümünde eğer koruma kapalı ise düşük yapın sonrasını yardım ediceğim.

İnanın daha kolay yardım etmek isterdim ama peki madem modem arayüzüne girin kablosuz bölümüne girin orada 2.4 GHz ve 5 GHz bölümlerinin SS altın sonra güvenlik duvarı bölümünde eğer koruma kapalı ise düşük yapın sonrasını yardım ediceğim.

Baktım modem 5 GHz desteklemiyor ve güvenlik duvarı düşükte hala DDoS ataklar geliyor.

1610640733412.png

Dostum kusura bakma ama troll konu olduğu çok belli, internetin o kadar yavaş ki 1600 civarı ping alıyorsun. Ancak müşteri hizmetlerini arıyorsun ve 98 MB Download hızı alıyorsun, üstüne üstlük ailemden dayak yedim diyorsun. Senaryoya 10 üzerinden 1 veriyorum.

Dostum kusura bakma ama troll konu olduğu çok belli, internetin o kadar yavaş ki 1600 civarı ping alıyorsun. Ancak müşteri hizmetlerini arıyorsun ve 98 MB download hızı alıyorsun, üstüne üstlük ailemden dayak yedim diyorsun. Senaryoya 10 üzerinden 1 veriyorum.

1.yalan oldugunu uzaktan nasıl biliyorsun.
2.gerçekten dayak yedim ve ayrıca konu troll değil o an öyleydi sanırım sonra düzeldi.
1610640906111.png

Bu da güvenlik duvarı.

1. Yalan oldugunu uzaktan nasıl biliyorsun.
2. Gerçekten dayak yedim ve ayrıca konu troll değil o an öyleydi sanırım sonra düzeldi.
Ben dünya üzerinde internet yavaş diye oğlunu döven aile görmedim, veya müşteri hizmetlerinin interneti 50 katına çıkardığını görmedim. Ben farklı bir gezegende mi yaşıyorum öyleyse?

Ben dünya üzerinde internet yavaş diye oğlunu döven aile görmedim, veya müşteri hizmetlerinin interneti 50 katına çıkardığını görmedim. Ben farklı bir gezegende mi yaşıyorum öyleyse?

İnternet yavaş diye değil benim DDoS atak yedigim anda annem dediklerimi duymuş ve sen ne yaptın düzelt hemen diye kızdı babamada söyleyince niye öyle yapıyorsun saçma şeyler dedi kızdı.

Ben o anlık test yaparken herhalde hız çöktü o yüzden.
Arkadaşım sorunlu değilsen dediğimi yap girip bakmadın mı yardım etmeye çalışıyoruz isteyen ıpni alsın ben bile sana veririm IP mi bir şey olmaz.

Sana istedigin yerlerin fotosunu attım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı