İnternet Hızım Online Oyunlar İçin Yeterli mi?

Ben durumu çözdüm galiba.
Arkadaş mobil İnternet kullanarak test yapmış olabilir.
Benim mobil İnternet değerine baktım denemek amaçlı. Şuan 40 Mbps ye kadar indirme ve 9 Mbps değerine kadar yükleme hızı gördüm. Ping seviyesi 30 üzeri oldu hep.

Eğer arkadaş mobil İnternet kullanıyorsa yapacak bir şey yok. Hava şartları ve konumdan kaynaklı betonlaşma ve duvar etkisi yüzünden kapsama alanı kırıldığı için çekim kuvveti düşüşüne göre değerler değişkenlik gösterecektir.

Konu sahibi arkadaş İnternet sağlayıcısını ve paketini açıklamadığı sürece sahip olduğunuz İnternet ile kıyaslamayın.

Mobil İnternet testi olması büyük bir ihtimal olabilir.
Altyapı ile sağlanan İnternet aboneliğinde az önceki yorumda bahsettiğim gibi en fazla 4 Mbps civarı değerleri görüyoruz yükleme hızı olarak ülkemizde.

@Internet Explorer
İnternet sağlayıcı firmayı ve paketi paylaş lütfen.
Ülkemizde yükleme hızı 4 civarı olmuştur maksimum. Sizin paylaştığınız değer gerçek dışı geliyor bana ülkemizdeki kullanımlara ve şartlara baktığım zaman.
Ping durumuna gelirsek iç tesisat hattında sorun olmasından tut sunucu alakalı dahi olabilir.
Turkcell Superbox 50GB kotalı olan paket
Bu hız testi sitesinde bir sorun var bence şimdi yaptım upload 25 çıktı olabilir mi böyle birşey ?
Ookla'nınkinde sadece İzmir'i seçebiliyorum daha uzak seçtiğimde girmiyor teste.
Speedtest Custom - Test your internet speeds inanmayanlar baksın

Son düzenleme:
@Internet Explorer
Kullandığın İnternet aboneliği 4.5 Ghz üzerinden destek alıyor galiba.
Durum buysa eğer hız değerleri değişkenlik gösterecektir çekim kuvvetine göre.

@BlessMe Mercy
5 Mbps civarı değeri herkes alamıyor. Turkcell üzerinde bir aralar 6 Mbps değerine yakın kullanan kişiler dahi görmüşlüğüm var çevremde. Bu insanlar da artık en fazla 4 Mbps civarına yakın değerler kullanıyor.
En fazla 4 Mbps demiyorum dikkat edersen. Civarı bir değeri alıyor.
Hala 5 Mbps üzeri değer görebilen varsa paylaşsın.
Altyapı üzerinden destek alanlar için söylediğimi tekrar hatırlatıyorum.

@Internet Explorer
Kullandığın İnternet aboneliği 4.5 Ghz üzerinden destek alıyor galiba.
Durum buysa eğer hız değerleri değişkenlik gösterecektir çekim kuvvetine göre.

@BlessMe Mercy
5 Mbps civarı değeri herkes alamıyor. Turkcell üzerinde bir aralar 6 Mbps değerine yakın kullanan kişiler dahi görmüşlüğüm var çevremde. Bu insanlar da artık en fazla 4 Mbps civarına yakın değerler kullanıyor.
En fazla 4 Mbps demiyorum dikkat edersen. Civarı bir değeri alıyor.
Hala 5 Mbps üzeri değer görebilen varsa paylaşsın.
Altyapı üzerinden destek alanlar için söylediğimi tekrar hatırlatıyorum.
Evet 4.5 GHz, onun için ayrı bir hat takılıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı