İnternet hızımı nasıl arttırabilirim?

arthurmorgan0

Hectopat
TurkNet'e geçmeyi planlıyorum ama TurkNet'in sitesinde altyapı sorgulaması yaptım en fazla 100 Mbps hız alabilirsiniz dedi. Sitede 1000 Mbps alabilmem için bir yöntem var mı millet Cyberpunk'ı 10 dakikada indiriyor şaştım kaldım dediğim gibi 1000 Mbps kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet'e geçmeyi planlıyorum ama TurkNet'in sitesinde altyapı sorgulaması yaptım en fazla 100 Mbps hız alabilirsiniz dedi. Sitede 1000 Mbps alabilmem için bir yöntem var mı millet Cyberpunk'ı 10 dakikada indiriyor şaştım kaldım dediğim gibi 1000 Mbps kullanabilir miyim?

Dediğiniz şu sanırım 100Mbps paket alarak 1000MBPS hız almak hocam siz bir şey falan mı içtiniz nereden çıkardınız bunu?

Altyapı yoksa hayır, %100 işe yaramaz fakat siteden gigafiber başvuvurusu yapabilirsiniz belki bir gün sizede gelir.

Not: 10 megabit internet kullanırken insanların 100 megabiti sevmediğini görünce içim acıyor. :D

Eğer binanızda aşağıdaki kutu yok ise TurkNet Telekom altyapısı üzerinden hizmet verebilir.
Bu altyapı üzerindende en fazla dediğiniz hızı alırsınız.

f3e64e44ff654d99a73df6fbbe25174b24761390.jpeg

Altyapı yoksa hayır, %100 işe yaramaz fakat siteden GigaFiber başvuvurusu yapabilirsiniz belki bir gün size de gelir.

Not: 10 megabit internet kullanırken insanların 100 megabiti sevmediğini görünce içim acıyor. :D

Umarım size de bir gün gelir süper bir şey kullanıyorum 1000 Mbps GigaFiber.

Eğer binanızda aşağıdaki kutu yok ise TurkNet Telekom altyapısı üzerinden hizmet verebilir.
Bu altyapı üzerindende en fazla dediğiniz hızı alırsınız.

f3e64e44ff654d99a73df6fbbe25174b24761390.jpeg

Umarım size de bir gün gelir süper bir şey kullanıyorum 1000 Mbps GigaFiber.
Umarım hocam ama sanmıyorum, önümüzdeki 5-10 yıl boyunca ADSL altyapıya devam edeceğim gibi gözüküyor, ondan sonrada anca en iyi ihtimal normal fibere geçerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı