İnternet Hızımı yükselttirdim fakat hala aynı

Merhaba arkadaşlar.
Bundan 13 gün önce Türk Telekom'u arayıp hızımı 12Mbps'den 50Mbps'e arttırmak istediğimi söyledim. Hızı alamamak için herhangi bir sorun olmadığını söylediler ve gerekli teyitler sonrasında paketimi yükseltmiş oldum. Bu 12 günlük süreçte 5 defa müşteri temsilcisiyle konuştum. İlk aradığım kişi yaşadığınız yerde bölgesel olarak bir problem var sizinle alaklı değil dedi. Diğer müşteri temsilcileri ise kesinlikle cevap bile vermediler. Tek söyledikleri şey 'dilerseniz arıza kaydı oluşturalım.'.

Daha öncesinde de kayıt oluşturmuştum sonucu nedir dediğimde cevap bile vermiyorlar. Robot gibi dilerseniz arıza kaydı oluşturalım diyorlar.

Daha sonrasında Türk Telekom'a şikayet yazdığımda ise 3 gün sonra; sorunun onlardan kaynaklanmadığı, binada ki ankaste kutusuna kadar bağlantının 50Mbps civarlarında olduğunu söylüyorlar.

Bugün 13. gün oldu hızım hala düşük.

Kullandığım modem: Türk Telekom TP-Link 9970V3.

Not: İç tesisattan bağlantı almıyorum. Ankastre kutusundan dışarıdan eve gelen bir kalın siyah kablo var. Zamanında bu kablo ile 24Mbps'i sorunsuz alıyordum.

Ne yapmam gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Unsstitled.png
    Unsstitled.png
    31,8 KB · Görüntüleme: 179
Yanıtınız için teşekkür ederim. Kablolarla uğraşma sonucu 35mbps ye kadar çıkarabildim.
Öne çıkart butonuna yanlışlıkla tıkladım.
Kusura bakmayın.
Hiç önemli değil. Bir nebze de olsa sorununuz çözülmüş sanırım, 50 Mbps paketine geçiş yapmışsınız, bence tekrar tekrar arayın. Madem uygun olduğunu görüyorlar ve söylüyorlar, versinler. İnsanları uğraştırmasınlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı