İnternet Hızımız Neden Düşük?

İnternet hızınız kaç mbit?

• Oy verenlerin toplamı
    40

salihkut

Hectopat
Yer
Muğla/Fethiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dün Ttnet'i internet hızımızın düşük olduğunu ve düzeltmeleri gerektiklerini söylemek için aradım. Bugün teknikerleri kontrole geldi. Kontrolde bölgemizin en fazla bizim şu an kullandığımız internet hızını (2mbit kullandığımız-16 mbit olması gereken) desteklediğini söylediler. Bende Türk Telekomun sitesinden, bölgemize yakın bir yerde yüksek hızlı internet olup olmadığına baktım. Evimizin 200 metre ilersindeki altyapı 10 mbit desteklediğini gördüm. Sizce yakın zamanda evimize adam gibi internet gelir mi?

TTNET genel proje müdürü ile görüşürsen sana istediğin bilgiyi verebilir, benim oturduğum bina yeni yapılmıştı taşındığım zaman ttnetin eski portları kalmış binada o yüzden 4 port vardı ADSL üzerinden binada 28 daire var 3 ay internetim bağlanmayınca gidip uğraşmam gerek dedim dedim bayağı uğraşlarım sonucu beni türktelekom binasına gönderdiler daha sonra proje müdürü ile görüştüm bana kağıt üzerinden burada yapıcağı fiber projesini gösterdi 15 gün içerisindede internetimi bağladılar fiber şekilinde.Fakat proje zamanları kayabiliyor aslında bir sene önce yapılacaktı bu proje dedi.

Bende 24 Mbps TTNET okula dönüş kampanyası kullanıyorum internet hız testinde 12 mbps civarı çıkıyor alt yapıdan dolayı malesef.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı