İnternet Hızındaki Dalgalanmalar

HolyPika

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı açtıktan hemen sonra oyun islemcisini açıyorum güncellemeye devam ediyorum güncelleme ilk başladığında indirme hızım 1 MB'te kadar ulaşıyor ama zamanla bu 500-700 KB arasına düşüyor. Bir süre sonra ise 10-100 KB arasına düşüyor sadece oyun istemcisinde değil genel olarak internet hızım böyle saçma bir şekilde düşüyor. Yardımcı olabilir misiniz? Sebebi nedir? araştırma yaptım ama bir çözüm bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme ya da indirme yaparken arka planda İnternet kullanıyorsanız bunlar gayet normaldir. Ayriyeten indirme yaptığınız sunucularda yoğunluk ya da sınırlama olabilir.

Kullanıcı olarak yapabilecekleriniz Arka planda İnternet kullanımı bulunan uygulamalar, görevler, hizmetleri kapatabilirsiniz. Bu konuda sistem bakım yönergelerinde gösteriyor.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi

Bağlantıdaki program sayesinde İnternet ayarlarınızı varsayılan ilk haline getirebilirsiniz.
Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı

Özellikle Windows update güncelleştirmeleri varsa bunları güncelleyin.
Patch My PC adlı program ile Bilgisayarda kullandığınız çoğu uygulamanın güncellemesi olup olmadığını kontrol edebilirsin. Ama bu program ile yükleme işlemi yapmanızı önermem. Güncelleme olup olmadığını kontrol edin, Eğer var ise kendiniz uygulamanın sitesinden güncelleyin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı