İnternet hızını nasıl yükseltebilirim?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Arkadaşlar modem bozulmuştu, başka bir TT modemi taktık ve taktığımız ay tarife değiştirme zamanı gelmişti. Ailem benden habersiz aynı tarifeyi almış ve bu tarife gerçekten çok kötü.

1681293218334.png

Ben bunu arttıramaz mıyım? Yani şu anki paket böyle galiba bilgisayarımda böyle yani. Paketi ocak ayında aldık.

Bilgisayarımda böyle diye bir şey yok, internet aynı internettir aynı hızları verir. Hızlandıramazsınız, yapabileceğiniz bir şey yok. Ek olarak konuyla alakasız, internet fiyatları çok pahalı. Ailenizin yeteri kadar gücü yoktur belki, zorlamayın.
Hocam bilgisayarımda böyle derken ss atmak için dedim. Ailemin durumu var fakat internetin hızını bilmiyorlar olsun diyorlar o kadar, neyse sağolun. Seneye artık.

Arkadaşlar modem bozulmuştu, başka bir TT modemi taktık ve taktığımız ay tarife değiştirme zamanı gelmişti. Ailem benden habersiz aynı tarifeyi almış ve bu tarife gerçekten çok kötü.

Eki Görüntüle 1737172

Ben bunu arttıramaz mıyım? Yani şu anki paket böyle galiba bilgisayarımda böyle yani. Paketi ocak ayında aldık.
Bir üst tarifeye geçebilirsiniz. Taahhüt bozulmaz bu şekilde. Ancak 1 ay dolmadıysa hemen çıkıp TurkNet'e geçmenizi öneririm.

Hocam bilgisayarımda böyle derken ss atmak için dedim. Ailemin durumu var fakat internetin hızını bilmiyorlar olsun diyorlar o kadar, neyse sağolun. Seneye artık.
Hocam ethernet kablosu kullanabilirsiniz ya da tarife yükseltin.

Bir üst tarifeye geçebilirsiniz. Taahhüt bozulmaz bu şekilde. Ancak 1 ay dolmadıysa hemen çıkıp TurkNet'e geçmenizi öneririm.
TurkNet 250 TL olmuşken bu zamanda altyapın varsa TurkNet kullanmanızı önermem.

Seneye diye bir şey yok, paketinizi yükselttirebilirsiniz. Detaylı bilgi için ailenizle görüşüp yükseltmeye gönülleri varsa 444 1 444 numarasını arayarak müşteri hizmetlerinden yardım isteyebilirsiniz.

TurkNet 250 TL olmuşken bu zamanda altyapın varsa TurkNet kullanmanızı önermem.
VDSL altyapıda 250tl veriyorum ve mutluyum. Türk Telekomdan milyonlarca kat daha iyi. Örneğin ttde izmirden istanbuldaki bir sunucuya bağlanmaya çalışıyorum beni gidip kayseriden dolaştırıyo ne alaka abi ne alaka. TurkNet'in peeringlerinin düzgün olması ve izmir sunucusunun olması gibi özelliklerinden dolayı çok daha düşük ping alıyorum. 50tl kar edicem diye saçma sapan isslere geçip pişman olmaya gerek yok.

VDSL altyapıda 250tl veriyorum ve mutluyum. Türk Telekomdan milyonlarca kat daha iyi. Örneği izmirden istanbuldaki bir sunucuya bağlanmaya çalışıyorum beni gidip kayseriden dolaştırıyo ne alaka abi ne alaka. TurkNet'in peeringlerinin düzgün olması ve izmir sunucusunun olması gibi özelliklerinden dolayı çok daha düşük ping alıyorum. 50tl kar edicem diye saçma sapan isslere geçip pişman olmaya gerek yok.
Ben de TurkNet kullanıyorum hız memnun ediyor fakat TurkNet'in 250 TL'ye verdiği hızı NetSpeed 150 TL'ye veriyor. Eğer altyapı olsaydı düşünmeden NetSpeed'e geçerdim.

Ben de TurkNet kullanıyorum hız memnun ediyor fakat TurkNet'in 250 TL'ye verdiği hızı NetSpeed 150 TL'ye veriyor. Eğer altyapı olsaydı düşünmeden NetSpeed'e geçerdim.
netspeede laf yok kullananların memnun olduğunu görüyorum ama peeringdbde falan düzgün bir verisini göremiyorum sadece sitelerine peering anlaşmalarımız var demiş ama de-cix ile bile anlaşması görünmüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı