İnternet Hızınız Kaç Mb/Sn ?

Tamam güzel hızın var.

Benim de henüz düzgünce alamadığım bi 8 Mbit'im var. Ama 30 TL ve sınırsız. Bereket versin.

Güzel hız var evet ama indirme yaparken saniyede 11 megabayt yazıyor :D Kota dayanmıyor bu hıza :D İşaretli alana bakın anlarsınız :)
sadadsa.jpg

Evet sonucum normal. Anlatmak istediğim insan böyle bir hızda sürekli yüksek boyutlu dosyaları indirmek istiyor. Bana kalsa 2 günde bitiririm 125Gb kotamı :D Dayanamıyorum arkadaş..

HIZI ÖLÇERKEN DALGALANMA OLUYOR Bİ 20 MB İNİYOR Bİ 40 A ÇIKIYOR BU Bİ SORUNMUDUR SİZCE ARKADAŞLAR BAZENDE DİREK 47 ÇIKIP SABİT ÖLÇÜYOR
6263360975.png

Laptop kullanıyorsanız ve kablosuz bağlantı ile erişim sağlıyorsanız bu bir sorun değildir; sinyallerin algılanması ile alakalıdır. Duvarlar veya modemin etrafının açık olmayıp sinyal engelleyici etkenlerin bulunması hızınızı etkileyecektir. Masaüstü bilgisayarda kablolu bağlantı ile erişim sağlıyorsanız, evet bu bir sorun olabilir. Kablonuzda veya modeminizde kontroller yapmak size çözüm sunabilir. İnternet erişiminizi sağladığınız firmadan kaynaklı hız düşüşleri de yaşamanız mümkün olabiliyor. Bunları göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Son düzenleme:
Kabloda ek yok direk telefon hattından gelen kabloyla bağlı zaten ps4 de indirme yaparken sabit olmuyor bi 5 mb indiriyor sonra kilobaytlara düşüyor ama pc de sabit 5-6 mb ekip geldi ama çözüm bulamadı belkide hattım tam olarak 50 mb kaldırmıyorda olabilir güya 50 mb kaldırdığı söylendi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karabük Üniversitesi Akademik İnternet Hızı 1000 mbit/sn Bilgisayarım da SSD olmadığı için indirme 80 mb in üzerine çıktığında yazma sorunu yaşıyor bilgisayar donuyor hız geri düşüyor en yakın zamanda SSD alıp göz zevki yasatacagım size...

Bu tür şikayetlere çözüm bulamamış olmaları çok yazık.. Bir de "teknik servis ekibimiz sizinle ilgilenecektir." diyorlar. Daha altyapıyı bile hangi hıza uygun olarak döşediklerini bile bilmeyen firmalar var. Rastgele satış yapıp müşteriyi düşünmeden hareket etmeleri acınası bir durum. Size yardımcı olmak isterim ama sorun altyapıda gibi görünüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karabük Üniversitesi Akademik İnternet Hızı 1000 mbit/sn Bilgisayarım da SSD olmadığı için indirme 80 mb in üzerine çıktığında yazma sorunu yaşıyor bilgisayar donuyor hız geri düşüyor en yakın zamanda SSD alıp göz zevki yasatacagım size...

Bende bir süre daha bu seviyede takılıp 1gb hıza çıkmayı düşünüyorum hocam :) Performans gerçekten muazzam görünüyor videoda (y)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı