İnternet Hızınızdan Memnun Musunuz?

dubyok

Hectopat
Yer
Graz Avusturya
Öncelikle herkese iyi forumlar :). Bugün sizlere internet hızlarınızı soracağım. Memnun musunuz? Benim güncel hızım şudur. Türk Telekom kullanıyorum şahsen upload hiç yetmiyor, bu yüzden yayın açamıyorum, çünkü maalesef Türk Telekom taahhüt firması. Taahhüdüm biterse Netspeed'e geçeceğim, VDSL düşünüyorum ama fiber de güzel gibi, sizce en iyisi hangisi?

Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Turknet ile bu hızları alıyorum. İki aydır kullanıyorum ve çok memnunum hızda düşme, internette kesinti gibi sorunlar hiç yaşamadım.
Ekran Alıntısı.PNG

Türksat yüzünüzü güldüren kampanyası ile 00.00-19.00 arası 96 sabit 19.00-00.00 arası 24 sabit değerler alıyorum 86 TL ücret ile gayet memnunum.

İnternet den memnunum ama hızın dan değilim onun için de hızla birlikte fiyatını yükseltmem gerekiyor ama AKK kalktıktan sonra fiyatlar uçtu haliyle şimdilik böyle kullanmaya devam. Ama sizinki baya düşükmüş altyapı varsa fiber elbette en ideali olur ama yoksa çok bir şey fark etmeyecektir sadece tarifeler değişir. (fiber yoksa dikkat edin fiber tarifesi fiyatına adsl hizmeti veriyorlar)

Superbox 20 Mbps Download 10 Mbps Upload kullanmaktayım. Ping hariç her şey'den memnunum. CS:GO oynamaktayım, ortalama 80 ping almaktayım.

Evde 5 Mbps okulda Gigabit internet kullanıyorum. Oyun indireceğim zaman okula gidiyorum. Ama bilgisayarımın Wi-Fi kartı 100 Mbps hız desteklediği için bu hızla idare ediyorum.
Memnun musun dersen sokağımdaki yeni binalara 100 Mbps fiber hat çekilmesine rağmen evde 5 Mbps kullanmamdan memnun değilim. Ama okulum yürüme ile 3-4 dakika uzakta olduğu için çok da dert etmiyorum. Evde 1080p videoları donmadan izleyebiliyorum. Bir şeyler indirmesi sıkıntı sadece.

Ekran Görüntüsü (943).png

Turkcell Superonline 16 Mbps'e kadar limitsiz aboneliğim var fiyatı aylık 76 Tl.
Aldığım hız ise maksimum 10 ila 11 Mbps arası.
Hizmet ve kalite bakımından memnunum fakat konu amacı itibari ile hızımdan asla memnun değilim.
Kendimi bildim bileli bulunduğum konumda altyapı ile ilgili tek geliştirme yapılmıyor.
Hat değerlim düşük olduğu için Vdsl hizmete geçemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı