İnternet hızlarımızı ve mobil veri kullanımlarımızı paylaşalım

10599253609.png

😁

Sjabbo: Speedtest Faker Fake Speedtest. :D

Şş aramızda :D.

Ama benim hız hilesiz. Akademik net olduğu için, ama senin hızı da yedim. İtiraf etmesen inanırdım. :) internetten baktım okulun intwrnet fiyatına aylık 5 bin civarıymıs taahhudsüz. Okul diye 2'ye el şıkışmışlardır. :)
Benimle yarışacak insan yok burada varsa atsın.

Kanka yarışırım da DSI deyim boş vaktim yok. Vodafone misin sende. YouTube, Instagram vs. yemiyor. Boş vaktim olsa yaparım o kadar.

Ama benim hız hilesiz. Akademik net olduğu için, ama senin hızı da yedim. İtiraf etmesen inanırdım. :) internetten baktım okulun intwrnet fiyatına aylık 5 bin civarıymıs taahhudsüz. Okul diye 2'ye el şıkışmışlardır. :)

Kanka yarışırım da DSI deyim boş vaktim yok. Vodafone misin sende. YouTube, Instagram vs. yemiyor. Boş vaktim olsa yaparım o kadar.
Tüm öğrenciler kullanınca sıkıntı yaratmıyor mu?

Superonline uçuran tarife kullandığım palet 100/10 99₺'ye kullanıyorum. 129₺ verirsem 200/10 yapacaklardı ama gerek yok deyip elimin tersiyle ittim :D Fakiriz ama gönlümüz zengin. 100 yetiyor şükür :D

Tüm öğrenciler kullanınca sıkıntı yaratmıyor mu?
Reis tek modem yok. Normal bir lise sınıfının 3 katı büyüklüğunde oda var. Modemler serverlar içinde problem yaşayan duymadım. ha bu bahsettiğim oda sadece 1 fakülte için geçerli. diğer fakulteleri bilmiyorum onlarda da olabilir aynı sistem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı