Eki Görüntüle 783711Geçebilecek varsa buyurun. İnternet hızım şehir içinde yoğun olmayan yerlerde 70 mbit oluyor mobil veri ile laptopa bağlayınca.
Fatura ne kadar?Eki Görüntüle 783711Geçebilecek varsa buyurun. İnternet hızım şehir içinde yoğun olmayan yerlerde 70 mbit oluyor mobil veri ile laptopa bağlayınca.
130 TL hocam. TV+ ve diğer servisler sınırsız. 25+25 paketim var.Fatura ne kadar?
130 TL hocam. TV+ ve diğer servisler sınırsız. 25+25 paketim var.
reis ev netleri yavaş ouyor genelde. Ama bir 25 30 olsa iyi olucak en azından.Eki Görüntüle 783728
Bu da evdeki mükemmel internetim 15 gün sonra Türknet'ten 75 mbit alacağım nasip olursa. Taahhüt bitiyor.
Cibuti'den bir arkadaşım attı. Onların interneti bile bizimkinden hızlı ya (!)
2 yıllık taahhüt yapmışlar ev interneti için hocam. Türk Telekom zorluk çıkardı kanun maddesini koyunca 2 aydan önce transfer yapılmaz falan diye. Şikayet ettim sonuç bulmadı. Telefondaki paketim 48 aylık taahhüt hocam. 1 yılım kaldı. Önümüzdeki Eylül ayında bitecek belki daha düşük alırım.Vodafone'da benzer bir tarifem var sizin tarife ile birebir diyebilirim. Ama siz Turkcell'e gore bayağı uyguna almışsınız.
reis ev netleri yavaş ouyor genelde. Ama bir 25 30 olsa iyi olucak en azından.
48 ay baya iyiymis ama insan bu kadar kullanmaya alışınca az yetmiyor. Mesela ben 20 gb lik pakete gecsem bu ek imkanlar olmasa yettiremem.2 yıllık taahhüt yapmışlar ev interneti için hocam. Türk Telekom zorluk çıkardı kanun maddesini koyunca 2 aydan önce transfer yapılmaz falan diye. Şikayet ettim sonuç bulmadı. Telefondaki paketim 48 aylık taahhüt hocam. 1 yılım kaldı. Önümüzdeki Eylül ayında bitecek belki daha düşük alırım.
1 Gigabit internet daha ucuza alınabiliyor diye biliyorum hocam Superonline biraz abartmış sanki. Mesut Çevik'in test ettiği videoda 270 TL'ye alındığını söylemişti.Tarife bu sanırım.Eki Görüntüle 783747
1 Gigabit internet daha ucuza alınabiliyor diye biliyorum hocam Superonline biraz abartmış sanki. Mesut çevik'in test ettiği videoda 270 TL'ye alındığını söylemişti.
Superonline uçuran tarife kullandığım palet 100/10 99₺'ye kullanıyorum. 129₺ verirsem 200/10 yapacaklardı ama gerek yok deyip elimin tersiyle ittimfakiriz ama gönlümüz zengin. 100 yetiyor şükür
.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.