hacı çözüm bulabildin mi?Çözümü var mı?
hacı çözüm bulabildin mi?Çözümü var mı?
Konunun tarihine bakarsanız ilk vakadan 1 gün sonra olduğunu görürsünüz. Karantinayla pek de ilgisi yok. İnterneti de yeni bağlattığım için bir sorun olduğunu düşünerek açmıştım konuyu. Boşuna duyar kasmadan önce birazcık düşünmenizi isterim. Sorunun çözümüne bakarsanız karantinayla pek de ilgisi olmadığını görürsünüz. İyi günler dilerim.Bazı arkadaşların haberi yok galiba ama yinede ben hatırlatayım, "karantina" dönemindeyiz hani. Milyonlar evlerinden çıkmıyor, internet trafiği allak bullak. Her gün yüzlerce şirketin serverları, CDNleri vs. patlıyor. Ülkelerin yurt dışı portlarından bahsetmiyorum bile. Sizin gibilerin bi diğer versiyonu "kargom gelmedi"ciler. İyi günler dilerim.
Steam'den indirme bölgenizi değiştirerek çözebilirsiniz. Hepsini deneyerek kendinize uygun olanı bulun. Ben de Almanya-Düsseldorf işe yaramıştı.hacı çözüm bulabildin mi?
kargom gelmediBazı arkadaşların haberi yok galiba ama yinede ben hatırlatayım, "karantina" dönemindeyiz hani. Milyonlar evlerinden çıkmıyor, internet trafiği allak bullak. Her gün yüzlerce şirketin serverları, CDNleri vs. patlıyor. Ülkelerin yurt dışı portlarından bahsetmiyorum bile. Sizin gibilerin bi diğer versiyonu "kargom gelmedi"ciler. İyi günler dilerim.
Macos için mi ?Şunu deneyin.
Rehber: NetAdapter Repair ile İnternet Bağlantı Sorunları Onarımı
NetAdapter Repair All in One, internet bağlantılarında mevcut ayarlarınızda karşılaştığınız yazılımsal sorunları onarmayı sağlayan ücretsiz portatif bir programdır. Kurulum gerektirmez. Tüm Windows sürümlerinde çalışmaktadır. Kullanım Yönergesi: İndirdiğiniz uygulamayı sağ tıklayıp yönetici...www.technopat.net
hocam bende sizinle aynı sorunu yaşıyordum pc mi ilk aldığımda birkaç gün sonra kendiliğinden düzelmişti pc yi formatladım şimdi yine aynı problem ile karşılaştım ama bu sefer düzelmediKonunun tarihine bakarsanız ilk vakadan 1 gün sonra olduğunu görürsünüz. Karantinayla pek de ilgisi yok. İnterneti de yeni bağlattığım için bir sorun olduğunu düşünerek açmıştım konuyu. Boşuna duyar kasmadan önce birazcık düşünmenizi isterim. Sorunun çözümüne bakarsanız karantinayla pek de ilgisi olmadığını görürsünüz. İyi günler dilerim.
Steam'den indirme bölgenizi değiştirerek çözebilirsiniz. Hepsini deneyerek kendinize uygun olanı bulun. Ben de Almanya-Düsseldorf işe yaramıştı.
Bir kaç gündür tam bunu yaşıyorum. Mesleğim server hizmetleri ve yazılım geliştiriciliği olduğu halde sebep bulamadım. Github'tan dosyayı 50kb/sn ile indirebiliyorum.50KB saniyede 10 MB indirmek 10dk alıyor 1-2 ay önce internet çok daha iyiydi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.