grawizia
Decapat
Daha fazla
Merhaba forum, TTNET kullanıyorum ve aboneliğim yaklaşık 1 yıl sonra bitecek. Bölgesel bir çalışma olduğundan dolayı 06.09.2024 tarihinden itibaren evimde internet yok ve ekipler incelemeye geldiğinde binada fiberin gittiğini söylediler. Çözüm olarak da Avcılar şubesinden arkadaşların geleceğini ve 1 haftadan uzun süreceğini belirttiler. Mobil destek hattına bağlandığımdaysa 20.09.2024 tarihine tahmini bir çözüm süresi vermişler. Ben de bu sebepten dolayı Turkcell Superonline'a geçmeye karar verdim ve geçiş işlemlerini yaptırdım. TTNET ile 11.09.2024 tarihinde görüştüğümde cayma bedelinin 9 bin küsur TL olduğu, modem iadesi yaparsak da tutarın 711 lira civarına düşeceği söylendi. 12.09.2024 tarihinde yaptığım görüşmede de cayma bedelinin 9 bin küsur olduğu ve modem ücretinin 700 küsur lirasının bu tutardan düşüleceği söylendi.
Benim sizlere sorum şu;
1) İnternet sağlayıcımdan hizmet alamadığım takdirde cayma hakkımı kullandığımda bir iptal bedeli ödemek zorunda mıyım?
2) Dün verilen fiyat ile bugün verilen fiyat arasında dağlar var, bu durumda ne yapmam gerekiyor?
Daha öncesinde böyle bir durumla karşılaşan var ise yardım ederse çok sevinirim.
Benim sizlere sorum şu;
1) İnternet sağlayıcımdan hizmet alamadığım takdirde cayma hakkımı kullandığımda bir iptal bedeli ödemek zorunda mıyım?
2) Dün verilen fiyat ile bugün verilen fiyat arasında dağlar var, bu durumda ne yapmam gerekiyor?
Daha öncesinde böyle bir durumla karşılaşan var ise yardım ederse çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: