İnternet İptal Ettirmeden TurkNet’e Nasıl Geçilir?

Haziran ayının sonunda geçtim. Altyapım maksimum 80 Mbps Download vaad ediyordu. Şu an aldığım sonuç ise bu şekilde:

Eki Görüntüle 1187763

Ancak alt yapı ya da Turk Telekom ile bir sorununuz olursa yalnız kalıyorsunuz. Yine de fiyat ve taahhütsüz olması noktasında güzel. Gerçekten sorunsuz bir geçiş yaptım.
Kopma vb. varmı?

Müşteri hizmetleri olsa düşünmeden geçerim de işte... Türk Telekom'da da o var. Hızlar kötü, müşteri hizmetleri iyi. Türkiye'de bir şeyleri tutturmak çok zor.

Müşteri hizmetleri olsa düşünmeden geçerim de işte... Türk Telekom'da da o var. Hızlar kötü, müşteri hizmetleri iyi. Türkiye'de bir şeyleri tutturmak çok zor.

Aynen bir şey iyi olursa diğeri kötü oluyor her firma için demiyorum ama gene olarak böyle dediğiniz gibi Türk Telekom'un müşteri hizmetleri baya baya iyi her aradığımda ulaşıp sorunum çözüldü veya temsilcinin yapacak bir şeyi yoksa arıza kaydı açtı incelendikten sonra aradılar bu bayağı iyi bence interneti süper müşteri hizmetleri kötü yerine interneti orta müşteri hizmeti daha iyi bana göre ama ne olursa olsun taahhüt bitsin Türk Telekom'dan vazgeçerim.

Reklam kokan hareketler bunlar :)

Şakası bir yana, canlı müşteri hizmetleri olmadığı için artık uzak durduğum firmadır. En son netspeedden hizmet almaya başladım ve gayette memnunum. Taahhütsüz hizmet arayanlara duyurulur...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı