İnternet İptal Ettirmeden TurkNet’e Nasıl Geçilir?

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.959
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
TURKNET LOGO

TurkNet, farklı internet servis sağlayıcılardan geçiş için zahmetsiz bir süreç sunuyor. Türkiye’nin başarılı internet servis sağlayıcılarından olan TurkNet, başka operatörlerden geçmek isteyen kullanıcılar için, mevcut aboneliklerini iptal ettirmeden TurkNet’e geçiş kolaylığı sunuyor. Müşteriler internet sitesindeki başvuru adımlarını uygulayarak veya telefon üzerinden başvuru yöntemini kullanarak TurkNet’e geçişleri için ilk adımı atıyor. Ardından TurkNet, müşteriler için tüm […]

Devamı: İnternet İptal Ettirmeden TurkNet’e Nasıl Geçilir?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Haziran ayının sonunda geçtim. Altyapım maksimum 80 Mbps Download vaad ediyordu. Şu an aldığım sonuç ise bu şekilde:

WhatsApp Image 2021-10-05 at 19.03.59.jpeg


Ancak alt yapı ya da Turk Telekom ile bir sorununuz olursa yalnız kalıyorsunuz. Yine de fiyat ve taahhütsüz olması noktasında güzel. Gerçekten sorunsuz bir geçiş yaptım.
 
Haziran ayının sonunda geçtim. Altyapım maksimum 80 Mbps download vaat ediyordu. Şu an aldığım sonuç ise bu şekilde:

Eki Görüntüle 1187763

Ancak altyapı ya da Türk Telekom ile bir sorununuz olursa yalnız kalıyorsunuz. Yine de fiyat ve taahhütsüz olması noktasında güzel. Gerçekten sorunsuz bir geçiş yaptım.

Ben de Türk Telekom kullanıcısıyım 6 yıldır herhangi bir sorun olduğunda hemen ilgileniyorlar, fakat kullanmış olduğum paket yetersiz, yükseltmek istediğimde fiyatlar aşırı pahalı 1 yıldan fazla var taahhütün bitmesine. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Vaadettikleri hız:

asdasd.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
120 liraya kadar ödeme yapması iyi. Operatör geçiş sürecini sizde yönetebilirsiniz. Bende Superonline'ın son zamanlardaki Wi-fi sorunundan dolayı şubat ayını bekliyorum.

Ama TürkNet firmasından asıl beklediğimiz şeyler sadece tek fiyat 100 lira değil de 15 mbps gibi hızlarda 70 liraya tarifeler görebilmek. 2022'de fatura kesin 120 lira olur. İhtiyaç fazlasına para ödemekten bıktık sıkıldık usandık.
 
2 yıldır aboneliğim olan TürkNet'de, bu hafta bir sorunla karşılaştım. 100 MBPS olan, ve her zaman 70 MBPS download aldığım pakette 2 MBPS download alıyorum. Şaka gibi resmen. Destek talebi açtım. Onun dışında gayet mükemmel. 100 TL'ye 100 MBPS internet. Daha ne isteyesin ki?
 
2 haftadır abonelik başvurumun sonuçlanmasını bekliyorum. Hala bir kurulum için randevu tarihi verilmedi. Eğer ki interneti ilk defa bağlatıyorsanız kesinlikle TurkNet'i tercih etmemeniz gerekiyor.
 
Geçen ayın 10'undan beri TurkNet'e geçmeye çalışıyoruz. TTNET taahhüt'ümüz bitmişti. Onu yenilemek yerine TurkNet'e geçelim dedik. Taahhüt bitimine 1 hafta kala başvuru yaptık ama bir türlü gelmiyorlar. TTNET taahhütünü tekrar yapmak zorunda kaldık çünkü 1 hafta bitti ve hala gelmediler. Sonrasında ise bizi aradıklarında TTNET taahhütünü yenilediğimizi ve artık çok geç olduğunu söyledik. Taahhüdü yeni yaptığımızdan dolayı cayma bedelinin az olacağını söylediler. Arayıp öğrendik 147 TL çıktı. Bunun 120 TL'sini TurkNet karşılayacaktı 27 TL'sini biz ödeyecektik. Kuryenin belge imzalatma işlemi için adresimize gelmesini istedik. Birkaç hafta geçti ve hala ne arayan var ne de gelen. Ara sıra TurkNet mobil uygulamasından sürecin durumunu güncelliyorlar. Her seferinde de kopyala yapıştır olarak en kısa sürede kuryemiz gelecektir gibi bir yazıyı tekrar tekrar gönderiyorlar. Umarım TurkNet'e geçmeyi düşünenler bizim yaşadıklarımızı yaşamazlar. Şu an 22 Mbps indirme, 6 Mbps yükleme hızında internete 115 TL ödüyoruz.
 
2 yıldır aboneliğim olan TürkNet'de, bu hafta bir sorunla karşılaştım. 100 MBPS olan, ve her zaman 70 MBPS download aldığım pakette 2 MBPS download alıyorum. Şaka gibi resmen. Destek talebi açtım. Onun dışında gayet mükemmel. 100 TL'ye 100 MBPS internet. Daha ne isteyesin ki?
Şuan sorgulama yaptım.

TurkNet​

Opera Anlık Görüntü_2021-10-12_214852_turk.net.png

Bu da kullandığım Millenicom;​

screenshot-www.milleni.com.tr-2021.10.12-21_49_23.png

Bazen 13.3xx kbs/sn interneti görüyorum. Genel olarak arka planda bir şey çalıştırmadan (1080 veya 4K video) indirme yaparsam internet normal olarak 10/9,000 kbs hız ile indiriyor.
 

Geri
Yukarı