İnternet işareti var ama sitelere girilmiyor

MeteIsGod

Hectopat
Daha fazla  
Ethernet kablom takılı ışığı yanıyor kasanin arkasinda görev çubuğunda internet işareti de var ağ ve paylaşım merkezinde de sorun yok ama sitelere giremiyorum veya Discord açılmıyor, Steam açılmıyor. Ne yapabilirim? Daha gece vardi internet (telefonda internet çalışıyor).

IMG_20230103_230818.jpg

IMG-20230103-WA0040.jpeg

Ethernet kablom takılı ışığı yanıyor kasanin arkasinda görev çubuğunda internet işareti de var ağ ve paylaşım merkezinde de sorun yok ama sitelere giremiyorum veya Discord açılmıyor, Steam açılmıyor. Ne yapabilirim? Daha gece vardi internet (telefonda internet çalışıyor).

Eki Görüntüle 1622282

Eki Görüntüle 1622283

Hocam DNS sıfırlayınız ılk olarak Chrome'u yenıden yukleyıp deneyın veya altarnatıf bır tarayıcı kullanınız telefondan exe yıkleyıp USB ıle PC'ye aktarabılırsınız.

Eki Görüntüle 1622282

Eki Görüntüle 1622283

Ağ bağdaştırıcı seçenekleri altında IPv4'ün DNS ve IP ayarlarının otomatikte olduğundan emin olun.

iss firmanı arayıp internet hizmetin hakkında bilgi alabilirsin. Fatura tarihin geçmiş olabilir. DNS ayarlarını değiştirmiş olabilirsin. Ağ ve internet ayarlarından DNS ayarlarını Otomatik olarak değiştir. Eğer bunu yaptıktan sonra yine düzelmediyse. Modemin arayüzüne girip oradan da DNS ayarlarını düzeltmeyi dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı