İnternet kablo ile düşük hız veriyor

MSİ'ın sitesine gir. Orada LAN sürücüsü vardır. Oradan en yeni olanı indir bilgisayarına. Ardından aygıt yöneticisine gir. Orada en üstten 2. sırada "Ağ bağdaştırıcıları" yazısına tıkla. En üstte Asus anakartlar da "Realtek PCIe Family Controller" yazan bir yazı var. MSI anakartlar da ne yazıyor bilmiyorum. Ona sağ tık yap ve "Sürücüyü Güncelleştir" butonuna bas. Orda nerden güncelleştirmek istediğini soruyor. Sen "bilgisayardan yüklü olanı bul ve güncelle" gibisinden olan yazıya tıkla ve güncelleştir.

MSI'ın sitesine gir. Orada lan sürücüsü vardır. Oradan en yeni olanı indir bilgisayarına. Ardından aygıt yöneticisine gir. Orada en üstten 2. sırada "ağ bağdaştırıcıları" yazısına tıkla. En üstte ASUS anakartlar da "Realtek PCI-e family Controller" yazan bir yazı var. MSI anakartlar da ne yazıyor bilmiyorum. Ona sağ tık yap ve "sürücüyü güncelleştir" butonuna bas. Orada nereden güncelleştirmek istediğini soruyor. Sen "bilgisayardan yüklü olanı bul ve güncelle" gibisinden olan yazıya tıkla ve güncelleştir.

Kanka kabloyu soktum taktım duzeldı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı