İnternet kablolu olursa modem ile aynı hız mı alınır?

xienion

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Geçen günlerde konu açmıştım. Sizler kabloluya geçmemi söylediniz. Paket hızım 100 download, 10 upload. Modeme gelen hız ise 88-92 download ve 8-9 upload. Evim müstakil olduğu için modem alt katta kalıyor. Üst katta yani odamda Wi-Fi hızım en fazla 35 download oluyor. Alt kattan kablo çekersem modemin hızını mı alırım yoksa gene 35 download olur. Sabit mi gelir? Modemdeki hızı almayacaksam kablo takmayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer cihazınız 35 üzeri desteklemiyorsa aynı hızı almaya devam edersiniz.(Wifi için) Kablolu bağlantıda portunuz ne kadar yüksek bağlantı destekliyorsa onu alırsınız. Modeme gelen hız hakkında neyi kastettiğinizi pek anlayamadım.

Şu an için aklıma marka gelmiyor :D. Benim kablodan bakayım diyeceğim ama markasının nerede yazdığını bilmiyorum.

Sıkıntı yok :) araştırarak en iyisini almaya çalışırım.
Wi-Fi mesh sistemi kullanabilirsiniz ama ikinci bir modem veya farklı bir cihaz gerekiyor. Modemin gücü yetmiyor da olabilir. Modeminiz kaliteli ve yeniyse de uzaklığından dolayı olabilir.

Evet yeni Xiaomi model bir modem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı