İnternet kafe açmak

40 bin lira kira yüksek gibi. Kaç M2?

32 inç yerine 27 inç monitör al. 2060 alsan daha iyi olur. 3060 fazla. Zaten çoğunluk LoL, CS:GO ve Valorant oynayacak.

Pandemi geçince açarsan daha iyi olur.

Bayağı karlı bir iş. Tek giderin elektrik. Muğla'nın üniversite bölgesinde bir tanıdık açmıştı. Az kişi olmasına rağmen çok iyi işliyordu ama pandemi girdi araya.

Dostum, paran varsa girmelisin. Yapacağın sistem ile diğer Dükkanlara tonla fark atarsın. Güzel de müşteri kaldırırsın. Dükkan boş kalmaz, masalar dolup taşar.
Ne kadar iş yapar bilemeyiz fakat bu işe giriyorsanız bilgisayardan anlamanız lazım parçaları düzenli bakımlarını yapmanız gerek.
Konu sahibi bu işe atıldığına göre Bilgisayara donanımından ve kendisinden anlıyordur diye düşünüyorum.

Hocam bence sistemler abartı, bence ekran kartı RX 5600XT, işlemci Ryzen 5 3600, monitörde 27 inch 1080p olur. Çok abartı sistem yapmışsınız bana kalırsa, zaten LoL, CS:GO, Valorant oynayanlar için bu sistem acayip fazla. Hemde 32 inch monitör çok büyük gelir onlar için.

Öncelikle biraz düşünmeliyiz, kaç kişi gelir? Yıllık cirosu nasıl olur? Maliyetini karşılıyabilir miyim? Bunları düşünmen lazım yoksa batarsın ve topladığın sistem biraz fazla bizim ülkemizde CS:GO, Valorant gibi oyunlar satıyor, arz talep meselesi.

Hocam 3060 gerçekten abartı. İnternet kafeye giden insanlar daha çok Online oyun oynamak için giderler. Bunlar da LoL Valorant CS:GO gibi fazla sistem istemeyen oyunlar. Size önerim ekran kartını daha düşük tutup işlemciye ağırlık verin. Tek çeşit masa yerine kademe kademe yapın ( bronz, altın, elmas gibi.)

Hangi şehirde açacaksınız bence bu çok önemli bir de ekran kartı çok fazla, şimdilik daha düşük ekran kartlı sistemler yapıp sonrasında yazdığınız gibi birkaç sistem alıp daha farklı bir bölüm yapabilirsiniz.

Hocam GTX 1050 Ti veya GTX 1660 Super yeterli olacaktır ekran kartı için.

Merhaba böyle bir hayaliniz varsa ve gerçekleşirse çok mutlu olurum, benim tavsiyem şu şekilde olur yani GTX 1660 veya RTX 2060 bence gayet makul inanın rtx 3060 falan çok ziyan olur, veya daha sonra yapabilirsiniz kar elde ederek şuan bu saydığım 2 kart zaten güçlü 1080p monitörle mükemmel uyum içinde olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…