Undertaker 15
Hectopat
Kredi çekmek kumar oynamak gibi bir şey. Yanlış biliyorsam söyleyin.
Merhaba,Selamlar bulunduğum şehirde 4 5 büyük internet kafe tek var. Onlarında sistemleri eski. Buradaki net kafelerde en yüksek ekran kartı RX 580. kuracağım sistem;
RTX 3060 TUF 12 GB.
Ryzen 5 5600X.
M.2 SSD.
32 inç Monster 2K monitör.
Böyle 15 20 masalı bir internet kafe açma düşüncem var. Dükkan konumu çok iyi yerde ve senelik kira 40 bin lira. 1 sene sonra 20 30 masa daha atmak istiyorum. Sizce bu işe girmeli miyim?
Dostum, paran varsa girmelisin. Yapacağın sistem ile diğer dükkanlara tonla fark atarsın. Güzel de müşteri kaldırırsın. Dükkan boş kalmaz, masalar dolup taşar.
Konu sahibi bu işe atıldığına göre bilgisayara donanımından ve kendisinden anlıyordur diye düşünüyorum.
Selamlar bulunduğum şehirde 4 5 büyük internet kafe tek var. Onlarında sistemleri eski. Buradaki net kafelerde en yüksek ekran kartı RX 580. kuracağım sistem;
RTX 3060 TUF 12 GB.
Ryzen 5 5600X.
M.2 SSD.
32 inç Monster 2K monitör.
Böyle 15 20 masalı bir internet kafe açma düşüncem var. Dükkan konumu çok iyi yerde ve senelik kira 40 bin lira. 1 sene sonra 20 30 masa daha atmak istiyorum. Sizce bu işe girmeli miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.