Tarkan_Özdemir
Kilopat
Daha fazla
Eğer internet kafe için toplanacak bir sistem ise anakartı A320'ye düşürün. Ardından SSD'yi çıkarın.
Bu size yaklaşık 350-400TL'lik bie bütçe sağlayacaktır. Bunu ekran kartını yükseltmek için kullanırsınız.
@Pantheon önerdiğin ekran kartı stoklarda kalmamış. Ayrıca Pantheon'un önerdiği kasa ve güç kaynağını alabilirsiniz. Eğer kasayı aşağı bir yere koymayı düşünüyorsanız (yani kasa gözükmeyecekse) Pantheon'un önerdiklerine para vermenize gerek yok. Her ne kadar kalitesiz olsa da 250TL'ye Dark F40+500W PSU alabilirsiniz. Çünkü evinize değil internet kafeye aalıyorsunuz.
Dark F40 500W 2x Kırmızı LED Fan USB3.0 Pencereli Midi Fiyatı
ASUS_Z00AD cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Hocam a320 anakartla bunun arasında 10 15 lira oynuyor o yüzden bu anakartı tercih ettim ssd de tercih etmemin sebebi harddiskler baya uçuyo ssd alır takarm masalara sadece oyunlar için geri kalan müzik video film vs onları da ana masadan paylaşım yaparım die düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
2200G varken de R3 1200 alınmaz diye düşünüyorum.
Araştırmalarıma göre ryzen r3 1200 daha fazla tutuluyor bu konuda bende düşünceliyim