120.000 TL bütçe ile aslında 20 masa yerine 15 falan yapıp çok daha iyi bilgisayarlar ile sistemler kurup saat ücretlerini bir tık arttırarak ileride masa eklemeyi düşündünüz mü?
120.000 TL bütçe ile aslında 20 masa yerine 15 falan yapıp çok daha iyi bilgisayarlar ile sistemler kurup saat ücretlerini bir tık arttırarak ileride masa eklemeyi düşündünüz mü?
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. 15 masa olmasa bile 17 18 masaya düşürürsem ekran kartı monitör veya ekipman kalitesini arttırabilirim. Ama ne kadar sürede aradaki farkı amorti ederim bilemiyorum.
Bu gayet yeterli bencede ekipmanlarıda ışıklı mışıklı yapın kafenin adındada bir yerlerde mutlaka gamer yada gaming falan geçirin karınız garanti artar
İnternet cafe açan arkadaşlara bir sorun. Bu tarz ürünleri bizim gibi müşteri olarak almıyorlardır yani belirtilen fiyatlardan daha ucuza alınıyordur sonuçta toplu alım ve bir iş için yapılacak bir şey. Yani internet cafe yada iş için anlaşmalı bilgisayar satan firmalar vardır daha ucuza.
Düşük bütçeli sisteme 8 yüksek bütçeliye 16GB ram koyun ki insanlar "aa bak birazcık daha pahalı olanda 2 kat ram var bunda takılayım" desinler
çok yardımcı olamadım ama benim de aklım buna yetiyor işte