İnternet kafe için sistem önerisi

Bütçe
2.500.000,00

malikcansec

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Kurmayı düşündüğümüz e-spor internet kafe için sistem önerisine ihtiyacımız var. Aslında mümkün oldukça kullanıcı ihtiyaç listesi gibi düşünebiliriz.
Müşteri gözüyle bakıldığı zaman müşteri ne tür sistem ister veya müşteri ne ister? Gittiğiniz yerlerde rahatsız olduğunuz veya olmasını arzuladığınız şeyleri bilmek beni çok mutlu edecektir.

Naçizane isteğime değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar,

Kurmayı düşündüğümüz e-spor internet kafe için sistem önerisine ihtiyacımız var. Aslında mümkün oldukça kullanıcı ihtiyaç listesi gibi düşünebiliriz.
Müşteri gözüyle bakıldığı zaman müşteri ne tür sistem ister veya müşteri ne ister? Gittiğiniz yerlerde rahatsız olduğunuz veya olmasını arzuladığınız şeyleri bilmek beni çok mutlu edecektir.

Naçizane isteğime değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

Ne tarz oyunlar yuklenecek içine.

Eclipse Storm | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com mesela bu sistem var hem gelenlerin gozune hos gorunecektir hem de 1TB SSD var ozellik olarak da kaliteli ASUS kasası cok guzel PSU kaliteli ve DDR5 bir sistem.

Bütçe varsa da 1000TL daha verip PSU 750watt yapabbilirsiniz.

Ne tarz oyunlar yuklenecek içine.

Eclipse Storm | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com mesela bu sistem var hem gelenlerin gozune hos gorunecektir hem de 1TB SSD var ozellik olarak da kaliteli ASUS kasası cok guzel PSU kaliteli ve DDR5 bir sistem.
Genel olarak günümüzde popüler olanlar Valorant, League of Legends, PUBG, Apex Legends, GTA vb. oyunlar. Tabii yeni oyunlar çıktıkça bunlarda eklenecektir. Monitörleri 2k tercih etmeyi düşünüyorum, Valorant vb. oyunlarda DLSS desteği yok ama pek FPS sorunu yaşanacağını düşünmüyorum.

Genel olarak günümüzde popüler olanlar Valorant, League of Legends, PUBG, Apex Legends, GTA vb. oyunlar. Tabii yeni oyunlar çıktıkça bunlarda eklenecektir. Monitörleri 2K tercih etmeyi düşünüyorum, Valorant vb. oyunlarda DLSS desteği yok ama pek FPS sorunu yaşanacağını düşünmüyorum.

2K bu oyunlar için gerek yok bence hem de bütçe olarak daha mantıklı olur mesela bir kısım VIP kısmı olur oranın saatligi daha pahalı olur oyle bir şeyde dusunebilirsin.

2K bu oyunlar için gerek yok bence hem de bütçe olarak daha mantıklı olur mesela bir kısım VIP kısmı olur oranın saatligi daha pahalı olur oyle bir şeyde dusunebilirsin.

V. I. P şeklinde değil de tek tip olarak oluşturmak istiyordum. En azından geleceğe yönelik alım yapmış olurum toplu almışken.

Tavanı ve ortamın atmosferini iyi dekore edin içine çekiyor müşterileri ayrıca monitör çok önemli.

Kasa monitör Turbox olsun yeter ki klavye temiz olsun bence en önemlisi temizlik.

Cevabınız için teşekkür ederim. Gittiğim işletmelerde benim içinde en önemli konulardan biri bu, size kesinlikle katılıyorum.

Çok iyi bence ama VIP bölümü olmalı bence 2 veya 3 kişilik odalar
Evet, haklı olabilirsiniz. Gürültüden arındırılmış alanlar olması iyi olabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00