İnternet kafe Simulator 2 oynanırken RX 570 85 derece oldu

Aynı ekran kartına sahibiz. Eğer kasada fazla fan varsa (bende 6 tane var) o zaman 30-35 derecelerde olması lazım bence. Ama tersi durumda boşta 45'te normal sayılabilir çok yüksek değil. Arkadaşın dediği gibi oyunun optimizasyonunda sorun olabilir ama farklı oyunlarda aynı durumu yaşarsan ve 85 eşiğini geçerse tekrar bakımını yaptır yada kasanın fan akışına eklemeler yap derim.

Dosya Ekleri

• image_2023-10-17_011932073.png
    image_2023-10-17_011932073.png
    5,7 KB · Görüntüleme: 19
Aynı ekran kartına sahibiz. Eğer kasada fazla fan varsa (bende 6 tane var) o zaman 30-35 derecelerde olması lazım bence. Ama tersi durumda boşta 45'te normal sayılabilir çok yüksek değil. Arkadaşın dediği gibi oyunun optimizasyonunda sorun olabilir ama farklı oyunlarda aynı durumu yaşarsan ve 85 eşiğini geçerse tekrar bakımını yaptır ya da kasanın fan akışına eklemeler yap derim.

1697495273662.jpeg

Hocam fanların hali böyle odada bütün kapılarda kapalı büyük ihtimalle oyundan olduğunu düşünüyorum sizce?

Önlerde fan var mı? Olabilir. Dediğim gibi farklı oyunlarda da aynı şeyi yaşarsan bakımını tekrar yap ya da kasanın fan akışına ekleme yap derim.

Yok hocam sadece bu fanlar var başka oyunlarda yaşamıyorum ileriki zamanlarda yaşarsam dediklerinizi yapacağım vaktinizi çaldım kusura bakmayın iyi geceler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı