İnternet Kafe'de herhangi bir hesaba giriş yapmak tehlikeli mi?

Z3dO

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Geforce RTX 4060
Intel i7-13700H
Arkadaşımla internet kafeye gideceğiz ve CS:GO yoldaş gireriz dedi. Ben de İnternet Kafe'de Steam hesabı girmeye çekiniyorum çünkü Sons of The Forest Bannerlord Odyssey gibi değerli oyunlar var.
Toplam 100 tane oyunum var sizlere de danışayım dedim, Steam hesabı girersem sıkıntı olur mu? QR kod ile gidebileceğini düşündüm. Sizlerin fikri nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet kafelerde, her oturumdan sonra bilgisayardaki tüm veriler sıfırlanır. Sıfırlanır derken, sadece oyunların vesaire kurulu olduğu zamana sıfırlanır. Yani giriş yaptığınız her hesap, açtığınız her bir şey silinir. İçiniz rahat olabilir, girebilirsiniz.

Deepfreeze var reset atılınca sorun olmuyor fakat küçükken kasadaki eleman keylogger yükleyip birçok kişinin Knight hesabını patlatmıştı. O günden beri hiçbirine güvenmem. :D

Arkadaşımla internet kafeye gideceğiz ve CS:GO yoldaş gireriz dedi. Ben de internet Kafe'de Steam hesabı girmeye çekiniyorum çünkü Sons of The Forest Bannerlord Odyssey gibi değerli oyunlar var.
Toplam 100 tane oyunum var sizlere de danışayım dedim, Steam hesabı girersem sıkıntı olur mu? QR kod ile gidebileceğini düşündüm. Sizlerin fikri nedir?

Benden onceki çocuk hile acti diye Valorant'tan ban yedim.

Arkadaşımla internet kafeye gideceğiz ve CS:GO yoldaş gireriz dedi. Ben de İnternet Kafe'de Steam hesabı girmeye çekiniyorum çünkü Sons of The Forest Bannerlord Odyssey gibi değerli oyunlar var.
İnternet kafe için ayrı bir hesap açabilir misin?

Eğer Steam Guard kullanırsanız ve internet kafeden ayrıldıktan sonra hesap ayarlarından internet kafenin bilgisayarının oturumunu sonlandırırsanız hiçbir şey olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı