İnternet kafede oyun indirebilir miyiz?

Dostum kullandığım insanları tanıyorum. İnternet paketleri sınırsızdı. Onu bana değil evimize altyapı veremeyenlere söylemen gerekiyor. Şimdi 210TL'ye Superbox almak zorundayız zar zor yetişiyoruz uzaktan eğitim için.
Tanıyorsan neden izin alarak bağlanmak yerine izinsiz bağlanıyorsun? Bir akıllı sensin öyle mi?
 
Üstte cevabını verdim.
İnternet alabilecek durumunun olmaması başkasının internetine izinsiz dadanmanı haklı çıkarmaz. Ping dertleri falan yok yazmışsın cidden komiksin. Eğer bunun hırsızlık olmadığını düşünüyorsan devam et ama internetin sahibi bir gün öğrenip dava açarsa yapmaya devam edebilir misin bilemem. Ayrıca insanlar sen beleşe bağlan diye para ödemiyor internetlerine.
 
Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız laptopunuzu alıp oturabileceğiniz normal cafeler var ve Steam'den 35 megabayt/saniye gibi bir değerde indirme yaptığımı hatırlıyorum. O tarz bir yere gidebilirsiniz
 
Bizim buradaki internet Cafe'lerin her oyunu korsan ama orijinal diye kandırıyorlar. Kimseninde umrunda değil. Bence oyunları crackliyse hak veriyorum eğer değilse orjinalsa atamazsın herhalde attıysan hak vermezdim.
 
Arkadaşlar yeni bir laptop aldım ve malum ilk iş bu laptopa oyun indirmek olacak. Bir internet Kafe'ye götürürsem orada ortalama 200-250 GB'lik bir indirme yapmama izin verirler mi? Eğer izin verirlerse ortalama ne kadar sürer?
Bildiğim kadarıyla çoğu yer her 1 GB için 1 TL istiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı