İnternet kafeler nasıl işler?

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, internet kafeler hakkında birkaç soru sormak istiyorum.

1- İnternet kafede kendi kişisel hesaplarımıza girebilir miyiz, izin var mı?
2- İnternet kafede süremiz dolmadan hesaplarımızdan çıkamazsak çıkmamız için ücretsiz 2-3 dk civarı ekstra süre verirler mi?
3- İnternet kafede oynama süresi için para verdiğim zaman her istediğim oyunu ücretsiz oynayabilir miyim? (Mesela Bannerlord.)
4- İnternet kafe kelimesi ismini nereden nasıl alır?

1) Evet, girebilirsiniz.
2) Hesaplardan otomatik olarak çıkar çoğu sistem, sıfırlanır yani.
3) İstediğinizi oynayabilirsiniz tabi ki.
4) Anlam veremedim soruya :)

1- İnternet kafede kendi kişisel hesaplarımıza girebilir miyiz, izin var mı?
Evet

2- İnternet kafede süremiz dolmadan hesaplarımızdan çıkamazsak çıkmamız için ücretsiz 2-3 dk civarı ekstra süre verirler mi?
Her kullanıcı sonrası otomatik sistem sıfırlanıyor.

3- İnternet kafede oynama süresi için para verdiğim zaman her istediğim oyunu ücretsiz oynayabilir miyim? (Mesela Bannerlord.)
Hesabında varsa evet diye biliyorum. (Crack varsa da evet.)

1-Evet girebilirsiniz, çoğu internet kafede deep freze sistemi olduğundan bilgisayar yeniden başlatıldığında hesabınızın oturumu kapanır.
2- Birinci mesajda belirttiğim deep freeze sistemi varsa gerek kalmaz çıkmanıza.
3- İnternet kafedeki bilgisayarda yüklü olan oyunları oynayabilirsiniz.

3.Sorunuzun cevabı kafeden kafeye değişir mesela benim gittiklerimin çoğunda 1'i hariç hem de orijinal oyun oynayamıyorduk çünkü içi Full korsan yüklüydu. Fakat gideceğinz yer çok kaliteli bir interent kafe falansa çok büyük ihtimalle orada orijinal Steam, Epic hesabınızla oynayabilrisinz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı