İnternet kafeler yarin acik mi?

Açılıyor hatta bütün dükkanlar açılıyor saat 7.00 açılış saati,saat 21.00 dükkanların kapanış saati,saat 22.00 da yasak var. Yarın bakalım hayırlısıyla açıcaz kafeyi.

Son düzenleme:
Bizim buradaki internet kafe hiç kapanmadı ki :D kapıyı tıklatıyorsun oturduğu yerden otomatikle açıyor, perdeleri falanda çekmiş gözükmüyor içerisi halbuki içerisi ana baba günü. Hatta ilk gittiğim zamanlar bana güvenmediği için camdan burnunu çıkarıp kapalıyız kardeşim tıklatma diyordu sonradan almaya başladı.

Bizim buradaki internet kafe hiç kapanmadı ki :D kapıyı tıklatıyorsun oturduğu yerden otomatikle açıyor, perdeleri falanda çekmiş gözükmüyor içerisi halbuki içerisi ana baba günü. Hatta ilk gittiğim zamanlar bana güvenmediği için camdan burnunu çıkarıp kapalıyız kardeşim tıklatma diyordu sonradan almaya başladı.

Sanarsın mafya mekanı.

Kumarhane sistemi kurmuş abiler iş hayatında yeniliklere açık olmalı.

Polis baskin yaparsa bilgisayar basinda uyuma taklidi yaparlar ama 🤣

Sanarsın mafya mekanı.

Benim de aklıma ilk o geldi sanki kumarhane gibi kapıyı açarlar şifre sorarlar burası direk camdan çıkıyor güvenirse alıyor güvenmezse almıyor. Bilerek böyle sokakta teyzeler varken gidiyorum sokakta oturuyorum teyzeler gidince kafeye giriyorum adamlar yazık işlerinden olmasınlar. Bu arada bu dediklerim 17 günlük tam kapanmada oldu, tam kapanmadan beri gidiyorum artık onların ağababası oldum.
Polis baskin yaparsa bilgisayar basinda uyuma taklidi yaparlar ama 🤣

He vallahi ya içerisi şimdi normalde karanlık tamam mı ışıkları bir açtılar ben masanın altına bir giriyorum varya ödüm koptu,sandım polisler kapıyı açtılar o ışık dışarıdan geliyor diye ya vallahi sürem bitince ayaklarım titreye titreye gittim eve.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı