İnternet kafeye şifre girmek güvenli mi?

juliadream

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Geçen gün bir internet kafede oyun hesabıma giriş yaptım, fakat sonradan farkettim ki kullandığım mail ve şifre hemen hemen her hesabımda aynı. Ve keylogger olabileceği hakkında şüpheye düştüm, çünkü o girdiğim şifre ile tüm hesaplarıma giriş yapılabilir. Gittiğim internet kafe şehirde bayağı popüler ve büyük bir yer ama insan yine de düşünmeden edemiyor. Sizce bu durum güvenlik tehdidi oluşturur mu?

Merhaba. Geçen gün bir internet kafede oyun hesabıma giriş yaptım, fakat sonradan fark ettim ki kullandığım mail ve şifre hemen hemen her hesabımda aynı. Ve keylogger olabileceği hakkında şüpheye düştüm, çünkü o girdiğim şifre ile tüm hesaplarıma giriş yapılabilir. Gittiğim internet kafe şehirde bayağı popüler ve büyük bir yer ama insan yine de düşünmeden edemiyor. Sizce bu durum güvenlik tehdidi oluşturur mu?

İnternet kafelerde genelde bilgisayarı kapadıgın zaman her şey sıfırlanır ama sen ne olur ne olmaz değiştirebilirsin.

Evet çıkış yaptım, fakat benim tırstığım şey şifremin tanımadığım kişilere geçmesi hesabın değil. Birsürü hesabımın şifresi aynı ve tek tek değiştirmek istemiyorum açıkçası.
bişi olmaz. saatlik açıyorsun pcyi ayrıca sıfırlanıyor pc saatin bittiğinde. yani en azından bizim burdakinde öyle

Evet çıkış yaptım, fakat benim tırstığım şey şifremin tanımadığım kişilere geçmesi hesabın değil. Birsürü hesabımın şifresi aynı ve tek tek değiştirmek istemiyorum açıkçası.
Bunu yapmak zorundasın. Herhangi bir yerde veri sızıntısı olduğu zaman tüm hesapların ele geçirilebilir.
Şifre yöneticisi kullan

Technopat Haberler

Geri
Yukarı