Bugün ülkenin küçük bir kısmı dünya standartlarının çok üstünde internete sahip öteki kısmı da 12-50 arasında hızlarla gidiyor. Ben bu internete sahibim. Aşırı da memnunum ama kime sorsam haberi bile yok. Sizlerde durum ne? Eki Görüntüle 1405796
Bugün ülkenin küçük bir kısmı dünya standartlarının çok üstünde internete sahip öteki kısmı da 12-50 arasında hızlarla gidiyor. Ben bu internete sahibim. Aşırı da memnunum ama kime sorsam haberi bile yok. Sizlerde durum ne? Eki Görüntüle 1405796
Ablam polis gazisi. Oradan %25 indirim.1. derece akrabalarında gazi-şehit varsa sen de yararlanabilirsin.2. indirim de TTNET'ten geçtim ben TurkNet'e oradan da geçiş ücretimi karşılıyorlar.
GigaFiber kullanmayı çok isterdim ama Mersin'de yok. Şu an Artvin'de boktan bir apartın internetini kullanıyorum. Çoğu zaman çalışmıyor bile ama çalıştığında da saniyede 100 KB indiriyor.
Vallahi kablo değiştirmem gerekti elektrikçi gitmiş CAT5 takmış internet hızım 100/100 oldu o bile bana alıştıktan sonra aşırı kötü geldi. Gittim iade ettim kabloyu CAT7 taktım içim rahatladı.