İnternet konusunda şanslı mısınız?

Bugün ülkenin küçük bir kısmı dünya standartlarının çok üstünde internete sahip öteki kısmı da 12-50 arasında hızlarla gidiyor. Ben bu internete sahibim. Aşırı da memnunum ama kime sorsam haberi bile yok. Sizlerde durum ne?
Eki Görüntüle 1405796

1654177660468.png

Şükür buna da.
Bugün ülkenin küçük bir kısmı dünya standartlarının çok üstünde internete sahip öteki kısmı da 12-50 arasında hızlarla gidiyor. Ben bu internete sahibim. Aşırı da memnunum ama kime sorsam haberi bile yok. Sizlerde durum ne?
Eki Görüntüle 1405796

GigaFiber ile o Upload'ı nasıl alıyorsunuz?

Bu nasıl bir tarife ve indirim? Milletvekili tarifesi mi?

Ablam polis gazisi. Oradan %25 indirim.1. derece akrabalarında gazi-şehit varsa sen de yararlanabilirsin.2. indirim de TTNET'ten geçtim ben TurkNet'e oradan da geçiş ücretimi karşılıyorlar.
Hiç stabil değil bazen ping 150 oluyor download da 0.70'lere falan düşüyor şu an 18 ping 15 download.

Benim Valorant'ta pingim 2.Speedtest'te pingim 1.ping konusunda daha önce hiç bu kadar rahat olmamıştım.

Gönül ister ki Gigafiber'im olsun fakat 2 seneden önce gelecek gibi değil.

Tabi şanslı olduğum konu ise, TT saha dolabı evimin önünde. Maksimum hızda VDSL kullanıyorum.

Gönül ister ki GigaFiber'im olsun fakat 2 seneden önce gelecek gibi değil.

Tabii şanslı olduğum konu ise, TT saha dolabı evimin önünde. Maksimum hızda VDSL kullanıyorum.

Vallahi kablo değiştirmem gerekti elektrikçi gitmiş CAT5 takmış internet hızım 100/100 oldu o bile bana alıştıktan sonra aşırı kötü geldi. Gittim iade ettim kabloyu CAT7 taktım içim rahatladı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı