İnternet Kopma ADSL Hat Değerleri

Pusgurt

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Adsız.png

Arkadaşlar iyi sosyaller. Vodafone Net yalın adsl aldım yaklasık 1 ay önce. İlk günümü sorunsuz bir şekilde internet bağlantım kopmadan sorun yasamadan gecirdim. Ertesi günü kopmaya başladı. Snr marjin 8.5 dB olarak gözüküyor. Fakat bu sürekli inip yükseliyor 0.3 oluyor , 3.5 oluyor ,5 oluyor bağlantı kopuyor. 4.5 olan hat zayıflaması bazen 35.5 oluyor 38 oluyor. ev içi tesisat sağlam. Kopmalar hat zayıflaması 35 olduğu zaman daha az yaşanıyor. 2 modemde denedim. Fakat modemin modelleri aynı yani şuan elimdeki modemin aynısı fakat daha yenisiyle de denedim sorun yine aynı. Vodafone bana modemimi 25 gündür yollayamadı. Bu sorunumu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Adsız.png
Ek olarak bir örnek daha.

Arkadaşlar bir de Aşağı yönde FEC ne demek o değer çok yükseliyor. 40 50 bin olduğu zamanlar dahi oluyor.

Merhaba, FEC ve CRC hatta iletilen paketlerin hata sayısını ve yönünü ifade ediyor. Şuan siz bağlı olduğunuz porta çok uzak görünmüyorsunuz, Fakat hattın kapasite gücü düşük görünüyor Müşteri hizmetlerinden kayıt bırakın güncellme yapsınlar eğer düzelmez ise 14Mbps'e düşürmek en kârlısı..

Dilerseniz işlem yaptırmadan önce farklı bi modem ile de bi süre gözlemleyebilirsiniz Huawei modemler ( özellikle HG521 modeli ) bağlanma performansı zayıf cihazlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı