İnternet kopmaları yaşıyorum

KenanKomutan35

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi akşamlar. Vodafone evde internet 50 Mbit kullanıcısıyım. Masaüstü bilgisayar kullanan biri olarak modemden kasaya Ethernet kablosu çekemediğimden ötürü Wireless kullanmak durumundayım. Wireless'da herhangi bir sorun olmamasına rağmen sürekli olarak bağlantımda kopmalar yaşıyorum. Bazen 1 dakika içerisinde 4-5 defa bazen de saatlerce kullanımda hiç kesinti yaşamadan kullanıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Tekrardan iyi akşamlar.

Modem arayüzüne giriş yapmış bulunmaktayım. Bahsettiğin değerleri bulmakta zorlanıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Cahillime veriniz pek bilgim yok maalesef.

Modem arayüzüne giriş yapmış bulunmaktayım. Bahsettiğin değerleri bulmakta zorlanıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Cahillime veriniz pek bilgim yok maalesef.
Bilmeye bilirsiniz, bu gayet normal. İnternete WAN portu ile erişim sağlıyorsunuz. Tam emin değilim fakat bu modemlerde hat değerleri olmuyor. Net bir şey söylemek zor, Diğer telefonlarda problem oluşmuyorsa sorun sizin telefonda olabilir. Eğer sadece telefonlarda değil modemde de internet kopuyorsa, müşteri hizmetlerini arayıp destek talep etmeniz gerekiyor. Bunun dışında modem ara yüz resmini eklerken İP adresini gizlemeniz gerekiyor.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim resmi kaldırdım. Müşteri hizmetlerini aradım fakat net bir şekilde yardımcı olmadılar maalesef. Laptopumda bir sıkıntı yaşamıyorum. Sanırım problem masaüstü bilgisayarımda.

Teşekkür ederim resmi kaldırdım. Müşteri hizmetlerini aradım fakat net bir şekilde yardımcı olmadılar maalesef. Laptopumda bir sıkıntı yaşamıyorum. Sanırım problem masaüstü bilgisayarımda.
Rica ederim. Dediğiniz gibi sadece masa üstü bilgisayarda sorun çıkıyorsa ve bilgisayarınızda harici Wireless Adaptörü varsa adaptör sıkıntılı olabilir. Ayrıca eğer yapabilirseniz adaptörün sürücüsünü kaldırıp tekrar yüklemeniz bir ihtimal sorunu çözebilir.

Teşekkür ederim yardımlarınız için deneyeceğim.
Konu sanırım kilitlenebilir. Sorunu Wireless sürücüsünü tekrardan kurarak sağladım. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı