Bugüne kadar 2 gündür geniş banda erişemezsiniz hatası alıyordum gün içerisinde teknik ekip gelip modemin yanında gelen cihazın ömrünün dolduğunu söyledi ve yenisini taktı fakat şuan sadece kopuk bir internetim oluyor hız testi yaptığımda 950 0 950 olarak gözüküyor indirme hızımİnterneti resetlemeyi denediniz mi? Veya işlemciniz Intel ise WI-FI driverlerini güncellediniz mi?
Yaptınız mı dediklerimi?Bugüne kadar 2 gündür geniş banda erişemezsiniz hatası alıyordum gün içerisinde teknik ekip gelip modemin yanında gelen cihazın ömrünün dolduğunu söyledi ve yenisini taktı fakat şuan sadece kopuk bir internetim oluyor hız testi yaptığımda 950 0 950 olarak gözüküyor indirme hızım
İslemcim intel değil internet resledim fakat bir değişim göremedimYaptınız mı dediklerimi?
Bağlantı kopmaları yaşıyorum sebebi nedir acaba Turkcell Superonline fiber kullanıyorum. 1000MBPS indirme 100 yükleme hızım var. Oyunda oluşan bariz kopmayı nasıl yükleyebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.