İnternet kutusunun bulunduğu tarafta priz olmaması sorun çıkartır mı?

Synth36

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar siteye altyapı geldi müteahhit yarım yamalak iş yapmış fiber kablonun takıldı kutunun bağlanacağı prizi koymamış. Sigortanın yanında duruyor oradan priz çapılır mı?

IMG_5730.jpeg

Sıva üstü prizle işi çözebilirsin. Eğer yeteri kadar yer varsa sıva altı da olur. Müteahhit olacak varlığın bütün aile bireylerinin kulakları çınlaması dileğiyle.

Küçük bir yer zaten boşuna görüntü kirliliğine gerek yok orayı kırıp kablo çekip geri alciyla kapatması 1 saatini almaz zaten.

Hocam duvarın kırılması imkansıza yakın duvarda plastik çıtalar var delik zaten açık buradan kablo geçiremez mi?

Dosya Ekleri

• IMG_5731.jpeg
    IMG_5731.jpeg
    124,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_5732.jpeg
    IMG_5732.jpeg
    111,5 KB · Görüntüleme: 34
Hocam duvarın kırılması imkansıza yakın duvarda plastik çıtalar var delik zaten açık buradan kablo geçiremez mi?

Hocam yanlış gormediysem sağda kırmızı bir derme çatma priz var siz prizi nerye istiyorsunuz bilmiyorum ama hemen kutunun yanına istiyorsanız oraya bir şekilde kablo çeker yapar o sixin gösterdiğiniz hortum sigortadan gelen giden kablolar o farklı bir şey.

Eger size sikinti olmazsa sigortanın on kapağını açıp ordan kablolara lara baglanti yapabilir ama disarda kablo vs gorunur

Hocam yanlış gormediysem sağda kırmızı bir derme çatma priz var siz prizi nerye istiyorsunuz bilmiyorum ama hemen kutunun yanına istiyorsanız oraya bir şekilde kablo çeker yapar o sixin gösterdiğiniz hortum sigortadan gelen giden kablolar o farklı bir şey.

Eger size sıkıntı olmazsa sigortanın on kapağını açıp oradan kablolaralara baglanti yapabilir ama dışarıda kablo vs gorunur.

O derme çatma dediğiniz uzatma kablosu hocam başka prizden çektiler onu da :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı