İnternet neden bu kadar yavaş?

xi4l_official

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar test Speed'den test başlatıyorum ve 35Mbps download, 10 upload olarak sonlandırıyor testi ama bilgisayarıma gelen sonuçlar görseldeki gibi bu arada bilgisayarım birkaç gün önce anakart arızası nedeniyle yeni anakarta geçtik 1-2 saat oldu alalı Wi-Fi üzerinde herhangi bir sıkıntı yok abim maç izliyor şu anda öyle söyleyeyim.

Görsel:

1740421827285.png

Merhaba arkadaşlar test Speed'den test başlatıyorum ve 35Mbps download, 10 upload olarak sonlandırıyor testi ama bilgisayarıma gelen sonuçlar görseldeki gibi bu arada bilgisayarım birkaç gün önce anakart arızası nedeniyle yeni anakarta geçtik 1-2 saat oldu alalı Wi-Fi üzerinde herhangi bir sıkıntı yok abim maç izliyor şu anda öyle söyleyeyim.

Görsel:

Eki Görüntüle 2432212
Yavaş evet bende de var ölçmedim de hissedilir bir yavaşlık derbidendir

Görsel:

Eki Görüntüle 2432212
derbi maçından dolayı bitince düzelir

Yoğunluktan kaynaklı tüm Türkiye de bir yavaşlama var. Bende mağdurum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı