İnternet normalden daha yavaş

İBRAHİM166556

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar benim normal indirme hızım 2mb/sn fakat internetten bir dosya indirdiğimde bu çok nadiren 2mb/sn oluyor. Genelde çok daha aşağılara iniyor ve bu da dosyaların inmesini yavaşlatıyor. Nedenini bilen var mı?

Merhabalar arkadaşlar benim normal indirme hızım 2mb/sn fakat internetten bir dosya indirdiğimde bu çok nadiren 2mb/sn oluyor. Genelde çok daha aşağılara iniyor ve bu da dosyaların inmesini yavaşlatıyor. Nedenini bilen var mı?

Nereden indirdiğine bağlı. Mesela Epic Games üzerinden oyun indirdiğinde hız yarıya düşer. Chrome da bazı durumlar çelişkidir. Tam performans için indirme yöneticisi şart:

Ama anlamadığım iş şu internetten dosya indiriyorum 2mb/snnin altına iniyor fakat Steam'den ya da Epic Games'ten oyun indiriyorum asla 2mb/snnin altına inmiyor acaba başka bir sorun mu var?
İndirdiğiniz sitedeki sunucuya göre değişir. Steam ve Epic Games gibi büyük şirketler daha yüksek hızları destekler. Ama siz yine de bir speed test yapıp buraya atın.

İnternet testine bakar mısınız?

Baktım hatta daha fazla gösteriyor ama hala anlamadım ama dediğim gibi Steam de bu asla 2mb/snnin altına inmiyor.
İndirdiğiniz sitedeki sunucuya göre değişir. Steam ve Epic Games gibi büyük şirketler daha yüksek hızları destekler. Ama siz yine de bir speed test yapıp buraya atın.
dedğiniz gibi de olabilir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı