İnternet önerisi

Kesinlikle TurkNet.
Tek fiyat 85 TL. Herşey dahil.
Altyapı ne kadar destekliyor ise o kadar hız alırsın ve sınırsız.

Ki zaten istediğin zaman ücretsiz cayma hakkin var. Memnun kalmadığın an bırakırsın. Ama öyle bir ihtimal vermiyorum.
Altyapıyı sorgulamaya çalışıyorum ancak sokağı seçtiğim zaman yükleniyor diyerek yanıt vermiyor.

Arkadaşlar, 2 yıldır 40 TL'ye 4 Mbps(Türk Telekom) sınırsız internet kullanıyordum ve geçtiğimiz günlerde terifenin süresi doldu. Müşteri hizmetleri 80 TL'den aşağı ve sınırsız tarife olmadığını belirtti. Türk Telekom'dan ayrılmayı düşünüyorum. Bana önerebileceğiniz bi' şey veya operatör var mı?
Edit: Trabzon'da yaşıyorum.

TurkNet adamdır hocam.

TurkNet rezaletinden uzak durun hocam. Adamlar iptal etmek istiyoruz deyince binbir takla atmaktan çekinmez. Ama iptal nedenimiz şu modem getirmediler. Ve Online işlemlerden sorduk aradan 1 hafta yanıt yok sosyal medya heplarına @turknetadsl hesabına yazdık Instagram'dan. 1 hafta sonra baktık yine donüş yok. Yani hocam abdestinizi TurkNet'e söverek bozmayın :D. NetSpeed'e bak derim iyi kampanyları var bak aşağıdaki linkten sorgulayacaksın ve ekran görüntüsünü atacaksın. Konuyu takipteyim. Netspeed Altyapı Sorgulama | Netspeed

TurkNet'e geçtim daha yeni Superonline'dan. 35 Mbps şu anda hızım ama indirme yaparken vs 41'i buluyor hız testlerinde oyun indirirken bile 32'yi görüyor. 3 yıl Superonline de sürünmüşüm resmen.
Başka bir adres ile deneyebilir misin? Benim mahallede altyapı yok, çok eski ADSL hattı çekilmiş. Ona rağmen 16 megabit var.

Benim bildiğim daha doğrusu müşter hizmetlerimin söylediği zaten ADSL 16 Mbp'e kadar veriyor. Üst VDSL oluyormuş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı