İnternet olduğu halde internet bağlantısı yok hatası

zalf430

Hectopat
Sabah Google'a girebiliyordum ama şimdi internet bağlantısı yok diyor. İnternet olduğu halde böyle demesi saçma. Sorunu anlamadım.

IMG_20200331_203745.jpg

Modem arayüzüne giriş yapın ve bir ekran görüntüsü paylaşın. Modeminiz IP almış mı almamış mı?
Default kullanıcı adı ve şifre girildiği zaman DSL ve internet ışığı yanabiliyor benim modemimde. Bu bilgiler elinizde var ise yeniden güncelleyiniz modemdeki bilgileri.

Modem arayüzüne giriş yapın ve bir ekran görüntüsü paylaşın. Modeminiz IP almış mı almamış mı?
Default kullanıcı adı ve şifre girildiği zaman DSL ve internet ışığı yanabiliyor benim modemimde. Bu bilgiler elinizde var ise yeniden güncelleyiniz modemdeki bilgileri.
Nasıl girebilirim modem arayüzüne ? Yarın sabah eba'dan canlı ders izlemem gerekiyor açılmazsa ne yapacağım ?
Yalnız 3-4 saat önce acabiliyordum Google dan istediğim birşeyi. Ne oldu da böyle birşey oldu acaba ?

Nasıl girebilirim modem arayüzüne ? Yarın sabah eba'dan canlı ders izlemem gerekiyor açılmazsa ne yapacağım ?
Yalnız 3-4 saat önce acabiliyordum Google dan istediğim birşeyi. Ne oldu da böyle birşey oldu acaba ?
Modeminizin marka/model bilgisini paylaşınız.
192.168.1.1 veya 192.168.1.2 olması gerekiyor. Modeme göre değişmektedir.

Eki Görüntüle 525476

Bilgisayardan girerdim normalde de internet bağlantısı yok dediği için bağlanmaz heralde.
Modem arayüzüne bilgisayardan erişebilirsin, internet bağlantısına gerek yok.
Bu modemi bilmiyorum ama kullanma kılavuzunda şöyle bir şeyden bahsedilmiş;
1585729023447.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı