İnternet olduğu halde yok gösteriyor

Ceyhun Yıldız

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
Görselde görüldüğü gibi Windows internet yok olarak algılıyor ve ağ bağdaştırıcılarından baktığımda da internet erişimi yok yazıyor ama internete girebiliyorum Google'ı kullanıyorum ağdaki diğer cihazları görüyorum.

Screenshot_1.jpg

3 adet bağdaştırıcı mevcut Bluetooth, kablolu ve Wi-Fi. Mevcut kullandığım kablolu bağlantı diğerlerini devre dışı bıraktım, PC'yi yeniden başlattım, Ipconfig ile CMD üzerinden işlemler yaptım ama düzelmedi.

Bunun sebebi hakkında bilgisi olan var mı?

Ağ bağdaştırıcısını Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakıp tekrar atktifleştirmeyi deneyin. Bazen Windows ağ protokolleri VPN gibi programlar kaldırıldıktan sonra stabil çalışmama gibi durumlar yaratabiliyor.

Bu sorunu dün yaşamıştım az önce kullanıcıya baktığımda herşey normal gözüküyordu🤨 ama önerileriniz için teşekkür ederim.

Arkadaşlar tekrar aynı sorunu yaşıyorum bu sefer wifi ile bağlanan başka bir cihazda bu problem karşıma çıktı. Belirttiğiniz gibi aygıt yöneticisinden cihazı devre dışı bıraktım, kaldırdım ve driver'larını güncelledim ama hata devam ediyor.
İnternet erişimi yok hatası devam ediyor windows update çalışmıyor ama ağdaki cihazlara görmeye ve internete girmeye devam ediyorum :(

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı