İnternet olmasına rağmen Steam ve Epic Games'e girilmiyor

dün her şey güllük gülistanlıktı şimdi giremiyorum ne steam uygulamasına ne epic gamese. Türk net kullanıyorum destek kaydı açtım hiç bir fikirleri yok. Geçmiş konulara bakınca türk telekomu aradım düzelttiler denildiğini gördüğüm için kayıt açtım ama Türk netin konuyla ilgili en ufak bir fikri bile yok. Araştırmalarım sonucu denemediğim hiç bir şey kalmadı ve tek çözümün beklemek olduğunu görüyorum şuan.

Dün her şey güllük gülistanlıktı şimdi giremiyorum ne Steam uygulamasına ne Epic Games'e. TurkNet kullanıyorum destek kaydı açtım hiçbir fikirleri yok. Geçmiş konulara bakınca Türk Telekom'u aradım düzelttiler denildiğini gördüğüm için kayıt açtım ama TurkNet'in konuyla ilgili en ufak bir fikri bile yok. Araştırmalarım sonucu denemediğim hiçbir şey kalmadı ve tek çözümün beklemek olduğunu görüyorum şu an.

Çözüldü: İnternetim olduğu halde uygulamalara giremiyorum Buradaki çözümü deneyin bende çözülmüştü.

maalesef konuda belirtilen kutucuk bende zaten seçili değil. :( Kafayı yememe ramak kaldı zira türk net de benden hız testi isteyip " e internetiniz var " gibi amatör ve salakça bir dönüş yaptılar sanki internetim yok demişim gibi. Eğer olur da bulursam buraya muhakkak yazacağım zira bugün 2. gün ve hiç bir düzelme yok.

kendi sorunumu çözdüm.
Telefonuma steam uygulamasını indirip açtığım zaman mevzunun İSS den değil bilgisayarımda olduğunu fark ettim. Zira virüs programı vs de indirip kurmaya çalıştığımda sistem izin vermiyordu. Epic games ve steam gibi uygulamalarım da internete bağlanmıyordu. Windows güncelleme almıyor yine internet erişimi kesilmişti. Aklıma en eski yöntem geldi. Sistem geri yükleme. Bunu 6 mart tarihinde yazıyorum. Neyseki sistemim 1 mart tarihinde geri yükleme noktası oluşturmuş. O tarihte de bilgisayarım güllük gülistanlık çalışıyordu. Sistem geri yükledim ve her şey düzeldi çok şükür. Umarım aynı problemi yaşayan herkes çözer. Eğer bu da olmasaydı format atacaktım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı