İnternet olmasına rağmen yok gözüküyor

Valancehocam

Hectopat
Katılım
8 Aralık 2020
Mesajlar
311
Makaleler
3
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İnternetim olmasına rağmen yok gösteriyor. Aldığım hataları fotoğraf şeklinde aşağıya konumlandırdım. Son 1 haftadır böyle ama internetten vide izleyip veya bu konuyu oluşturabiliyorum, oyun açabiliyorum Online şekilde.

1643473459267.png


1643473480328.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mailinizi ya da sizinle erişebileceğim bir bağlantı bırakabilir misiniz yakın zamanda atayım.
 
Ayarlar>Sistem>Hakkında>Aygıt yöneticisi>Ağ bağdaştırıcıları yolunu izledikten sonra mevcut bağdaştırıcılarınıza sağ tıklayıp Özelliklere basın. Ardından Sürücü>Sürücüyü güncelleştir>Bilgisayarımdaki sürücülere göz at>Bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver butonuna tıkladıktan sonra çıkan sürücüler bir taneyse seçip sonrakine basarak sürücünüzü güncelleyin eğer birden fazlaysa önce üstekini sonra tekrar aynı adımları izleyerek alttakini güncelleyerek tekrar deneyin.
Biraz karışık görünebilir, teamviewer üzerinden bu yüzden bağlanmak istemiştim.
 
Ayarlar>sistem>hakkında>aygıt yöneticisi>ağ bağdaştırıcıları yolunu izledikten sonra mevcut bağdaştırıcılarınıza sağ tıklayıp özelliklere basın. Ardından sürücü>sürücüyü güncelleştir>bilgisayarımdaki sürücülere göz at>bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver butonuna tıkladıktan sonra çıkan sürücüler bir taneyse seçip sonrakine basarak sürücünüzü güncelleyin eğer birden fazlaysa önce üstekini sonra tekrar aynı adımları izleyerek alttakini güncelleyerek tekrar deneyin.
Biraz karışık görünebilir, TeamViewer üzerinden bu yüzden bağlanmak istemiştim.

Ne yazık ki olmadı.
 

Geri
Yukarı