İnternet Paket Seçimi Nasıl Olmalı?

Sagurata

Kilopat
Merhaba 1.5 aydır mahallemizde altyapı çalışması var. Dün Millenicom üzerinde hız testi yaptığımda 80 Mbps hız çıktı. Eskiden 16 Mbps'ydi. Bunun ardından Türk Telekom'un kendi sitesinden altyapımı kontrol ettim eskiden ADSL Altyapı yazıyordu, şu an Türk Telekom HiperNet yazıyor. Ama şu an hala 3 Mbps hız alıyorum. Hızımı yükseltmem için ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.

1588691192595.png

1588691353666.png

1588691418929.png

Merhaba 1.5 aydır mahallemizde altyapı çalışması var. Dün Millenicom üzerinde hız testi yaptığımda 80 Mbps hız çıktı. Eskiden 16 Mbps'ydi. Bunun ardından Türk Telekom'un kendi sitesinden altyapımı kontrol ettim eskiden ADSL altyapı yazıyordu, şu an Türk Telekom HiperNet yazıyor. Ama şu an hala 3 Mbps hız alıyorum. Hızımı yükseltmem için ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.

Eki Görüntüle 554376

Eki Görüntüle 554385

Eki Görüntüle 554389

Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayabilirsin bu durumda ne yapman gerektiği hakkında onlara başvur ama bence paketini değiştirmen lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Türk Telekom ile taahhütünüz var diye düşünürsek müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtin. Paket yükseltmek istediğiniz söyleyin. Onlar size uygun paketleri sunarlar. Seçim yaparsınız olur biter.

türk telekom müşteri hizmetlerini arayabilirsin bu durumda napman gerektiği hakkında onlara başvur ama bence paketini değiştirmen lazım
Şu an Türk Telekom ile taahhütünüz var diye düşünürsek müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtin. Paket yükseltmek istediğiniz söyleyin. Onlar size uygun paketleri sunarlar. Seçim yaparsınız olur biter.
Benim Modemim VDSL desteklemiyormuş. VDSL pakete geçiş yapınca fiyatı uygun bir modem verilir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı