İnternet paketimiz kazık mı?

komilişampuan

Hectopat
Türk Telekom kullanıyorduk, tarife bitince babamı uyardığım halde yine TTNET'e devam etmişler. Şu an yaklaşık 90TL bir fiyatı var. Günde 1-2 kez ping 300'lere çıkıyor iniyor. Max 11 Mbps hızı gördüm ama stabil değil düşüyor çıkıyor yani şu an ölçtüm Ethernet kablosu ile 7.7 download 0.5 upload çıktı. Eski paketimizde de aynı sorun vardı söyledikleri hıza ulaşamadık bir türlü. Onlar 10 diyor biz 6 alıyoruz yani. Altyapımız yok ama görüyorum başkaları altyapıları olduğu için bu fiyata 40 50 Mbps alan var. Kazıklanıyor muyuz biz bilmek isterim. 2 3 ay sonra fiber geleceği söylendi. Aynı fiyata 16 Mbps hıza ulaşabilir miyiz? Ki 16Mbps için 90TL nasıl onu da söylerseniz sevinirim.

2 3 ay sonra fiber geleceği söylendi. Aynı fiyata 16 Mbps hıza ulaşabilir miyiz? Ki 16 Mbps için 90TL nasıl onu da söylerseniz sevinirim.
Çok kötü. Daireye kadar fiber döşenmesinde ısrarcı olursanız başka firmalardan, şu anki fiyattan 5 TL ucuza 100 Mbps kullanabilirsiniz. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı