VPN bağlantınızı gizliyor sadece internet harcıyorsunuz sonuçta yansır tabi.Sorum bu. Yansır mı? Kardeşimden duydum arkadaşı internet paketi ile VPN kullanmış faturaya yansımış. Onu merak ettim. Cevaplayanlar için teşekkür ederim.
Paket Turkcell nereden bakabilirim Paket dışı bırakılmış ise. Çünkü birkaç kez ben internet paketinden VPN kullanmıştım faturaya ek gelmemişti.Sağlayıcıya göre değişir. Paket satılırken özellikle proxy & VPN'ler paket dışı bırakılmışsa faturaya yansıyabilir.
Hocam ben onu demedim ama zaten 20 gb var. İnterneti bitirmeyeceğim ama kullandığımda faturaya farklı ülkeden bağlandığım için ekstra yansır mı demek istemiştim.VPN bağlantınızı gizliyor sadece internet harcıyorsunuz sonuçta yansır tabi.
Böyle bir şey yok. Premium abonelik almadığınız takdirde internetiniz bitene kadar ek üret tahsil edilmez.Hocam ben onu demedim ama zaten 20 gb var. İnterneti bitirmeyeceğim ama kullandığımda faturaya farklı ülkeden bağlandığım için ekstra yansır mı demek istemiştim.
Vpn premi hat üzerinden aldıysa olabilir.Sorum bu. Yansır mı? Kardeşimden duydum arkadaşı internet paketi ile VPN kullanmış faturaya yansımış. Onu merak ettim. Cevaplayanlar için teşekkür ederim.
Standart olan ücretsiz versiyonunu kullanıyorum.Vpn premi hat üzerinden aldıysa olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.