İnternet ping, dalgalanma ve kasma sorunu

iceflame7

Hectopat
Daha fazla  
Download hızım: 6.95 Mbps
Upload hızım: 0.65 Mbps
Paketim: 8 Mbps limitsiz 50 GB AKK (şuan 150 gb indirdim hızda dalgalanma dışında bu sonuç mevcut)
Fiyatı: Ayda 59 TL
Taahhüt: 24 ay (Ay sonu bitiyor)
Servis sağlayıcım: Süperonline
Ping: 73 ms

İnternetimde ay içinde hız dalgalanmaları oluyor. Bir gün 1080p filmi takılmadan izlerken ertesi gün 360p film dolmak bilmiyor. Diğer gün 720p rahat izleyebiliyorum. Kota geçmişine baktığımda indirme yapmadığım halde her gün 1-2 gb indirme yaptığım gözüküyor. Sadece hd film ve dizi izleyerek bu kadar indirmesi normal mi? Torrent programından 700 kb ile indirim yaparken 360p video izlemek bile imkansız. İndirme bitiminden 1 saat sonra internet eski halini alıyor. Ping değerlerinin 50 ms den aşağı hiç görmedim. Şu an kotayı fazlasıyla aştım. AKK garip işliyor. Hızda dalgalanma oluyor. Kısaca sorunlar bu şekilde. Müşteri hizmetlerini aradığımda açıkçası üç maymunu oynuyor. Modemde wifi çekme ve kopma sorunu da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var. İnternet bu aralar garip, arıyorum bir şeyden anlayan yok. Ne yapacağım, hız testlerinde full hız alıyorum video izlerken bazen doluyor bazen dolmuyor. Firefox indirmeyi denesene ben de inmiyor sende de aynı mı? Java da aynı hatayı veriyor süre uzuyor gidiyor.

Aynı sorun bende de var. İnternet bu aralar garip, arıyorum bir şeyden anlayan yok. Ne yapacağım, hız testlerinde full hız alıyorum video izlerken bazen doluyor bazen dolmuyor. Firefox indirmeyi denesene ben de inmiyor sende de aynı mı? Java da aynı hatayı veriyor süre uzuyor gidiyor.
İndirmede sıkıntı yok 10 üzerinden 9. Sorun dizi ve film izlemede.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı