Internet ping sorunu

IP değişikliği yapıldı ama hep 46 ile başlıyor sadece ilerleyen sayılar ve port değişiyor . şuan ki IP adresimden önceki IP adresleri
46.196.152.112:38940
46.196.152.57:45178

Benim IP adresim bu neti kullanmaya başladığım andan beri sabit hiç sorun olmamıştı.Hız testinde değerler normal çıkıp oyunlarda neden ping oluyordur ki ? Bu sorun 4-5 gündür var pcdede sorun yok.
Santralde felan arıza olsa bu civarda kullanan herkesde sorun olmaz mı ? Arayıp ekip göndermelerini mi istesem ?

Olabilir ekip göndermelerini isteyebilirsin. Başka bilgisayar var mı evde onunla da CMD testini yapıp değerlere bakarsan sorunun kendi bilgisayarında mı yoksa internette mi olduğu kesinleşmiş olur.

Bu sorunu galiba tek yaşayan ben değilim şikayetvar sitesine baktığımda aynı durumdan müzdarip birini daha buldum ve onun da sorunu hala çözülmemiş.https://www.sikayetvar.com/kablo-net/kablo-net-belli-saatler-araliginda-hiz-dusmesi-yasatiyor burada arkadaşın sorunu ile aynı sorunu yaşıyorum.Bilgisayarım yeni onda sorun yok internetimde de sorun yoktu aslında geçen günlerde.Bir anda oldu hızında sorun yok ama ping değerlerim her oyunda çok fazla ve oyun oynanmayacak kadar yüksek. Diğer bilgisayardada cmd değerleri aynı cıkıyor.
Varmı arkadaşlar başka yardım edebilecek birileri sorun nedir sizce?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı