İnternet problemini modemi değistirsem çözebilir miyim?

Daha fazla  
Türk Telekom kullanıyorum. Modemim, Telekom'un verdiği modem. Problemim şu: İnterneti belli bir süre kullandığım zaman (bazen 10 dakika bazen 10 saat değişiyor) modemde internet ışığı sönüyor ve internet gidiyor. Bu sorunu modemi kapatıp açarak çözüyorum. Acaba sorun nerede? Modemi değiştirsem olur mu?

Şu anda doğru dürüst bir internet altyapısı (şirket) yok be kardeşim cidden. Turkcell var ama 2 yıl taahhüt var herhalde.
Türk Telekom kullanıyorum. Modemim, Telekom'un verdiği modem. Problemim şu: İnterneti belli bir süre kullandığım zaman (bazen 10 dakika bazen 10 saat değişiyor) modemde internet ışığı sönüyor ve internet gidiyor. Bu sorunu modemi kapatıp açarak çözüyorum. Acaba sorun nerede? Modemi değiştirsem olur mu?
İmzan garip doğrusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom kullanıyorum. Modemim Telekom'un verdiği modem. Problemim şu: İnterneti belli bir süre kullandığım zaman(bazen 10 dakika bazen 10 saat değişiyor) modemde internet ışığı sönüyor ve internet gidiyor. Bu sorunu modemi kapatıp açarak çözüyorum. Acaba sorun nerede? Modemi değiştirsem olur mu?

Isındığı için olabilir. Modemin delikli yanı varsa üste getirin ya da buz torbası gibi bir şey koyun. Bende de oluyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç adaptörü bozulmuş olabilir mi? Isınıyorsa da bunu yapabilir belki. Sorunun modem kaynaklı olup olmadığını anlamak için başka bir modem ile test edebilirsiniz. Altyapıdan kaynaklı bir sorun olsaydı kapatıp açmadan da düzelebilirdi.
Evet biraz ısı var. Ne yaparsam düşürebilirim ısıyı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı