İnternet Reklamları Virüs mü?

xxıxxıxııx

Hectopat
Katılım
31 Temmuz 2017
Mesajlar
45
Merhabalar, geçen günlerde bilgisayarıma format attım fakat hala bu reklam çıkıyor ve Ekşi Sözlük'ten bir YouTube linkine tıkladıktan sonra Gemiuslab diye bir anket çıktı. Sizce virüs sıkıntısı mı var?

13.PNG

32132312.PNG

dede.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1 ve 3. reklamlar alışveriş reklamı ancak 2. reklam bir anket reklamı. Bu tip reklamlar değil de Google Ads alternatifi ama farklı isimlerde kaynakların reklamları virüslü oluyor genelde.
 
Arkadaşın dediği gibi 1 ve 3 herkeste çıkan reklamlar fakat 2. reklam (cookie deniliyodu galiba bilmiyorum) normal bir reklam değil. 3'ünü de kökten çözmek istiyosanız uBlock indirin kafanız rahat.
 
Google AdSense gibi kaynaklardan gelen reklamlar çoğu virüslü değildir ama dikkat edin çoğu zaman diyorum. Yine de reklamlara tıklamamak gerekiyor, güvenilmez sitelerdeki ve güvenilmez reklam firmalarının genel itibariyle virüslü oluyor. Reklam engelleyici kullanmak bu durumda en iyisi.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı