İnternet Sağlayacısı Önerisi

Hocalarım @Furkan Soysal arkadaşımızın dediği doğru mu? Cihazım 5G desteklemiyorsa 8 Mbps mi verir? Eğer öyleyse Kablonet tercih etmeyeceğim.
Hayır, evde 5ghz desteklemeyen cihazlarımda 2,4 ghz kanalını kullanıyorum. Performansta 8'e düşecek kadar bir fark yok. İndirme hızına oranlarsam 18 dir en en en düşük gördüğüm

Hocalarım @Furkan Soysal arkadaşımızın dediği doğru mu? Cihazım 5G desteklemiyorsa 8 Mbps mi verir? Eğer öyleyse Kablonet tercih etmeyeceğim.
1617462002596.png

Hocam bizim evde 4.5 destekleyen bir sürü telefon var hiçbiri Wi-Fi'de 5G olan halini görmüyor.
Telefonların üretimine bağlı, telefonum 4,5G destekli ve 5ghz wifi görüyor ama daha yeni olan annemin telefonu 4,5G desteğine rağmen 5ghz görmüyor
Hocam televizyon paketini kesinlikle kullanmalısınız çoğunlukla yeni filmler çıkıyor Netflix'in yanı sıra geceleri onu da izliyorum 1 ve 2 inci kanalların olması çok güzel bir sistem bir film ilk 1 inci kanalda yayınlanıyor kaçıranlar için bittikten sonra 2 inci kanalda tekrar oynatılıyor.
Şimdilik gerek duymadım, TV ile fazla bir işim olmuyor da

Merhaba. İnternet sözleşmem bittiği için bir internet sağlayıcısı arayışındayım. (Wi-Fi). Turkcell Superonline kullanıyordum, pek memnun kalmadım. Fiyatı gerçekten önemli değil, ama yaklaşık 20 Mbps hız veren, bize sorun yaşatmayacak bir internet sağlayıcısı arıyorum.

• Telefonumda 4.5G Vodafone kullanıyorum, çok çok memnunum fakat karşı komşuma gidince hiç çekmediğini fark ettim. Sizce Vodafone Superbox mâkul olur mu?
  • Ping ve jitter değerlerinin düşük olması daha iyi olur.
  • Bölgemde fiber altyapısı var.
  • Eskişehir şehir merkezinde oturuyorum.

Hocam ben şu an Türk Telekom kullanıyorum ve 89 TL ödüyorum. Benim paketimde 16 Mbps download, 4Mbps upload var. Bir tık fazla verip başka bir paket daha vardı ki onun da hızları 24-6 Mbps idi. Bende herhangi bir hız düşmesi ya da ping çıkması olmuyor. Genelde 2 pingim var ve hızlar sabit. Bence türktelekoma biraz fazla verirseniz ki bu 100 TL üstü olmalı. O zaman paketinizdeki hızı veriyor. Yaşadığım yer Ankara ve altyapım var. Hatta kalabalık bir yerde oturuyorum ona rağmen ağ çakışması olmuyor. Hiç 5GHz'ye çıkma ihtiyacı duymadım ama ara ara gece 2-3-4-5 arası internet 30 dakika gidiyor. Bakımda oluyormuş o saatlerde. Bu dediğim sorun hariç hiçbir sorunum yok TT ile.

Dosya Ekleri

• Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test ve diğer 2 sayfa - Kişi 1 - Microsoft​ Ed...png
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test ve diğer 2 sayfa - Kişi 1 - Microsoft​ Ed...png
    660,9 KB · Görüntüleme: 27
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı